Maaltijdservice Warmenhuizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Warmenhuizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Warmenhuizen? Middels de maaltijdservice-vergelijker vindt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,80. Ouderwets genieten van Gebonden rundvleessoep of Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Warmenhuizen profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0224 (+31224)
Postcode1749
PrijsindicatieVanaf €6,27
Maaltijd suggestieVarkenssteak in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Warmenhuizen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Warmenhuizen. Neem bijv. grote organisaties als Diepvriesman of Kooc. Maar ook op regionaal niveau bestaan er prima instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke service hanteert een eigen keuken en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bedrijven snel en makkelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Warmenhuizen? Er kan meer dan u denkt! Erg veel maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze snel teruggekoeld. Om die reden blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Warmenhuizen. Een redding voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geregeld via een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders hebben ook een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Zodoende bestelt men snel de boodschappen zoals desem bol spelt of zeewier burger. Normaal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Warmenhuizen

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Warmenhuizen? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal type aanbieders die mogelijk passen bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Klapstuk met hutspot of Aspergesoep met zalm. Onderstaand ziet u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop uitstekende maaltijden met veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Hof van BlankendaalDorpsstraat 261747 HDTuitjenhorn
Graag Gedaan Tafeltje DekjeHornhoeve 11746 BCDirkshorn
SPAR de VogelDorpstraat 36-381746 ADDirkshorn
SPAR R. MoonenPlein 1945 NR 101755 NJPetten
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Warmenhuizen voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Witlof ovenschotel wordt al bezorgd vanaf €3,9.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Varkenshaasje in pepersaus kunt u al bestellen vanaf €7,5.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ossenstaartsoep, extra groenten en iets fris zoals Pannenkoekjes om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Schagen. Meer hierover bekijkt u op www.schagen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Vers aan tafel.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Schagen
 • (Regio) nummer: 0224 (+31224)
 • Centrale postcode: 1749
 • Wijk: Wijk

Maaltijd voorbeelden

 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Gebakken witvis

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Warmenhuizen bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor type maaltijdservice klopt met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en kies er een. Kijk goed na het aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende verstrekkers hebben een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men elke dag opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans geleverd aan huis door een lokale leverancier in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met pakweg 30 menu’s. In het aanbod van vriesvers hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Chicken Lunges en Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel. Daardoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. Denk aan steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Warmenhuizen. Zo’n regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder meer Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.
 • Voordelige thuismaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Warmenhuizen maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.schagen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1749).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan