Maaltijdservice Dirkshorn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dirkshorn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Dirkshorn? Door middel van seniorenmaaltijd.nl treft u gemakkelijk diverse aanbieders in de buurt. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,15 per persoon. Ouderwets genieten van Cordon Bleu met groenten of Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdservice in Dirkshorn profiteert u van ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0224 (+31224)
Postcode1746
PrijsindicatieVanaf €6,25
Maaltijd suggestieAlaska-koolvis

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Dirkshorn

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Dirkshorn. Neem populaire partijen als Royal Foods en/of Chef Martin. Maar ook lokaal zien we interessante initiatieven en zorginstellingen. Elke optie biedt een eigen aanbod en voorwaarden. Dankzij onze vergelijker kunt u de leveranciers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u speciale voorkeuren zoals bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Dirkshorn? Er is een oplossing! Nogal wat maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dirkshorn. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse aanbieders hanteren ook een praktische boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval krijgt u zonder moeite praktische of verse producten als cake en koffiepads. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Dirkshorn

Gaat uw interesse uit naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Dirkshorn? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit velerlei maaltijdservices die mogelijk aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stamppot prei met roomkaas of Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Onderstaand ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. Bekijk ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR de VogelDorpstraat 36-381746 ADDirkshorn
WPWZijperweg 141742 NESchagen
MagnushofJacob Ruijsdaellaan 301741 KWSchagen
Graag Gedaan Tafeltje DekjeHornhoeve 11746 BCDirkshorn
Hof van BlankendaalDorpsstraat 261747 HDTuitjenhorn
SPAR R. MoonenPlein 1945 NR 101755 NJPetten
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dirkshorn voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten bestelt u vanaf €3,5.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Reepjes kalkoenvlees in saus wordt al bezorgd vanaf €5,65.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tomatensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Chipolata mousse om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Schagen. Meer hierover kan u lezen op www.schagen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Feiten

Suggesties van maaltijden

 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Stamppot andijvie
 • Gegrilde paprika
 • Rabarbercompote

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Dirkshorn aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welke vorm van een maaltijdservice in overeenkomst is met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 20 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Gebakken kibbeling en Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of invaliden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. Het gaat om ondersteuning bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Dirkshorn. Zo’n regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een leverancier waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Dirkshorn maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.schagen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1746).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan