Maaltijdservice t Veld

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in t Veld voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in t Veld? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u supersnel diverse bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €5,35 p.p. Genieten van Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes of Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdservice in t Veld profiteert u van ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0226 (+31226)
Postcode1735
PrijsindicatieVanaf €6,21
Maaltijd suggestieBraadworst in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in t Veld

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de buurt van t Veld. U kunt denken aan grote aanbieders als Thuisgekookt.nl en Easy Meal. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Elke organisatie levert een heel eigen keuken en voorwaarden. Met behulp van deze pagina kunt u derhalve de organisaties rustig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval dieetwensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in t Veld? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in t Veld. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere bezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee koop men direct praktische of verse producten als kwark en vegan gehakt. Normaliter gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in t Veld

Op zoek naar een oplossing voor ambachtelijke diepvriesmaaltijd in t Veld? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn velerlei maaltijdservices die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en eetpatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Rode bieten met een speklap en jus of Tomatensoep met balletjes. Hieronder treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen vast contract. Lees ook meer over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BroersenRijdersstraat 871735 GBHet Veld
Wonen Plus WelzijnWatersnip 721733 BGNieuwe Niedorp
De TrambaanKoperwiek 301733 BANieuwe Niedorp
BuurtzorgLoet 101741 BPSchagen
Stichting Wonen Plus WelzijnTorenstraat 1A1741 CBSchagen
De BronKogerlaan 36A1741 DASchagen
Keurslager BlaauboerGedempte Gracht 321741 GCSchagen
MagnushofJacob Ruijsdaellaan 301741 KWSchagen
WPWZijperweg 141742 NESchagen
SPAR de VogelDorpstraat 36-381746 ADDirkshorn
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in t Veld voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van o.a. de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Vier-groentenstamppot kunt u al bestellen vanaf €6,3.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Goulashsoep, iets te drinken en een toetje als Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Hollands Kroon. Overige informatie leest u op www.hollandskroon.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Uitgekookt.

Informatie

Tips voor maaltijden

 • Bami babi pangang
 • Zalmfilet in saus
 • Lasagna bolognese
 • Knoflookgarnalen
 • Kipfilet in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in t Veld regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk type thuismaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de populaire aanbieders en maak een keuze. Kijk goed na het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de verstrekkers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De menu’s worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met circa 15 menu’s. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen en Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst. Hierdoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is essentieel. Diverse senioren of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met thuishulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening t Veld. Een regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een leverancier waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje t Veld maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.hollandskroon.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1735).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan