Maaltijdservice Nieuwe Niedorp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuwe Niedorp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuwe Niedorp? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker doorzoekt u moeiteloos verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,75 per persoon. Flink uitpakken met Linzensoep en Raapstelen stamppot? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Nieuwe Niedorp geniet u van complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0226 (+31226)
Postcode1733
PrijsindicatieVanaf €6,19
Maaltijd suggestieKip-groenteschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Nieuwe Niedorp

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Nieuwe Niedorp. Neem belangrijke maaltijdbezorgers als Meat&Meals en/of Oh My Guts. Ook in de gemeente zelf zijn er uitstekende leveranciers en slagerijen. Iedere organisatie wordt bestempeld door een “eigen” productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van onze tool kan u daardoor de bedrijven snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met eerst een proefpakket. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Nieuwe Niedorp? Er is een oplossing! Erg veel maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuwe Niedorp. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste leveranciers faciliteren daarnaast een premium boodschappenservice voor senioren. Hierdoor bestelt u probleemloos broodnodige boodschappen als cola of boterhamworst. Vaak zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nieuwe Niedorp

Gaat uw interesse uit naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Nieuwe Niedorp? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u juist een service gericht op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende mogelijkheden die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes of Erwtensoep met rookworst. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt u zeer goedkoop heerlijke maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak bezorgt door uw eigen bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van ZoonenTrambaan 711733 AXNieuwe Niedorp
Stichting Wonen Plus WelzijnDorpsstraat 6101723 HJNoord-Scharwoude
Keurslager KlaverDorpsstraat 5501723 HHNoord-Scharwoude
De TrambaanKoperwiek 301733 BANieuwe Niedorp
Wonen Plus WelzijnWatersnip 721733 BGNieuwe Niedorp
Keurslager BroersenRijdersstraat 871735 GBHet Veld
BuurtzorgLoet 101741 BPSchagen
Stichting Wonen Plus WelzijnTorenstraat 1A1741 CBSchagen
De BronKogerlaan 36A1741 DASchagen
Keurslager BlaauboerGedempte Gracht 321741 GCSchagen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwe Niedorp voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door elementen als het bedrijf, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Hete Bliksem met een speklapje bestelt u vanaf €5,25.
 • Vriesverse maaltijd als Kippensoep met vermicelli is er al voor €4,7.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Zalmfilet in roomsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thaise soep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Rijstebrij achteraf. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Hollands Kroon. Overige informatie kunt u teruglezen op www.hollandskroon.nl. Op deze website leest u ook meer over Kant en klaar maaltijden.

Belangrijke info

Maaltijden suggesties

 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Macaronischotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Nieuwe Niedorp regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd matcht met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin geleverd door een vertrouwde bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle services hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes of Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook. Op die manier ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u een bestelling heeft doorgegeven. Via de menulijsten kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Het betreft iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Nieuwe Niedorp. Deze subsidie kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Inclusief levering in de wijken Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Nieuwe Niedorp maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.hollandskroon.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1733).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan