Maaltijdservice Sint Maarten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint Maarten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sint Maarten? D.m.v. onze tool vindt u overzichtelijk verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,45. Genieten van Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Rundercarré met kruidenjus, aardappelpuree, rode kool met appel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Sint Maarten hebt u toegang tot verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0224 (+31224)
Postcode1744
PrijsindicatieVanaf €6,24
Maaltijd suggestieRunderlapje

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Sint Maarten

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Sint Maarten. Neem erkende aanbieders als Vers aan tafel en Chef Martin. Ook in deze plaats zelf bestaan er verscheidene leveranciers en slagerijen. Iedere service onderscheidt zich door een heel eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze website kan u daardoor de bezorgdiensten overzichtelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van specifieke wensen als o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Sint Maarten? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat bezorgmaaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint Maarten. Een redding voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Veel aanbieders hebben ook een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo koop men eenvoudig verse of handige boodschappen als muesli of gekookte achterham. Doorgaans gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sint Maarten

Op zoek naar een oplossing voor uitstekende diepvriesmaaltijd in Sint Maarten? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn meerdere mogelijkheden die mogelijk aansluiten op uw situatie en voedingsadvies. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst of Champignonsoep met rundvlees. Hieronder bieden wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u extra voordelig smaakvolle maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak bezorgt door een persoonlijke bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
WPWZijperweg 141742 NESchagen
MagnushofJacob Ruijsdaellaan 301741 KWSchagen
Keurslager BlaauboerGedempte Gracht 321741 GCSchagen
SPAR de VogelDorpstraat 36-381746 ADDirkshorn
Graag Gedaan Tafeltje DekjeHornhoeve 11746 BCDirkshorn
Hof van BlankendaalDorpsstraat 261747 HDTuitjenhorn
SPAR R. MoonenPlein 1945 NR 101755 NJPetten
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint Maarten voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng is er al vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten kunt u al laten bezorgen vanaf €7,05.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Hot pot, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Yoghurtijs om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Schagen. Aanvullende info leest u op www.schagen.nl. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.nl.

Belangrijke info

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Schagen
 • Regionummer: 0224 (+31224)
 • Postcodegebied: 1744
 • Lokale wijk: Wijk

Voorbeelden van maaltijden

 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Babi ketjap, bami
 • Zuurkoolstamppot
 • Aardappelgratin

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Sint Maarten aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en kies er een. Check vooral het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men wekelijks opnieuw bestellen. Meestal kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. Het eten wordt vaak tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 20 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Champignonsoep met rundvlees of Rookworst met stamppot zuurkool. Zodoende kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden in de regel door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met assistentie bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Sint Maarten. Zo’n subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een service waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Sint Maarten maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.schagen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1744).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan