Maaltijdservice Waarland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waarland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Waarland? D.m.v. deze pagina bekijkt u probleemloos verschillende services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,35 per maal. Ouderwets genieten van Stamppot zuurkool en Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdservice in Waarland ontvangt u de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0226 (+31226)
Postcode1738
PrijsindicatieVanaf €6,23
Maaltijd suggestieGroenteschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Waarland

We zien meer en meer maaltijdservices in de omgeving van Waarland. Denk aan populaire maaltijdbezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl en Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei partijen en sociale voorzieningen. Iedere service heeft weer z’n eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de organisaties overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Waarland? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waarland. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende organisaties hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt men zonder moeite de boodschappen zoals beschuit of volle melk. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Waarland

Gaat uw interesse uit naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Waarland? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn diverse mogelijkheden die mogelijk passen bij uw situatie en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kipfilet in piri piri saus of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Verderop tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u heel voordelig heerlijke maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen abonnement. Lees ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BroersenRijdersstraat 871735 GBHet Veld
Wonen Plus WelzijnWatersnip 721733 BGNieuwe Niedorp
De TrambaanKoperwiek 301733 BANieuwe Niedorp
BuurtzorgLoet 101741 BPSchagen
Stichting Wonen Plus WelzijnTorenstraat 1A1741 CBSchagen
De BronKogerlaan 36A1741 DASchagen
Keurslager BlaauboerGedempte Gracht 321741 GCSchagen
MagnushofJacob Ruijsdaellaan 301741 KWSchagen
WPWZijperweg 141742 NESchagen
SPAR de VogelDorpstraat 36-381746 ADDirkshorn
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Waarland voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Boerenkool met rookworst bestelt u vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Stoofpotje peer, rundvlees en puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten is er al vanaf €6,55.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Miyeok guk, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als French coffee achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Schagen. Overige informatie treft u op www.schagen.nl. Op deze website leest u ook meer over Mealhero.

Kerngegevens

Tips voor maaltijden

 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Gekruide speklap
 • Penne carbonara

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Waarland aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en kies er een. Let met name op het assortiment, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote leveranciers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De bezorgmaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan kan men kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsVerse rauwkostsalade en Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen. Hierdoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Waarland. Een regeling biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een bedrijf waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Waarland maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.schagen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 1738).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan