Maaltijdservice Tuitjenhorn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tuitjenhorn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Tuitjenhorn? Via deze pagina achterhaalt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,15 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Spaghetti of Aardappelpannenkoeken? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Tuitjenhorn profiteert u van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0226 (+31226)
Postcode1747
PrijsindicatieVanaf €6,26
Maaltijd suggestieRundvlees in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Tuitjenhorn

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Tuitjenhorn. U kunt denken aan grote services als Van Smaak en Kievit. Maar ook lokaal zijn er prima instellingen en verswinkels. Elk bedrijf biedt een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van Seniorenmaaltijd.nl kan u de leveranciers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Tuitjenhorn? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tuitjenhorn. Vaak toegepast door bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hebben ook een speciale boodschappenservice voor gehandicapten. Zo koop men gelijk praktische of verse producten als vleeswaren en kaas extra belegen blaarkop. Veelal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tuitjenhorn

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Tuitjenhorn? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal menu’s die mogelijk matchen met uw eisen en menu voorkeuren. Op die manier kunt u weer genieten van Peultjes met een gehaktbal en appelmoes of Rode bieten met een speklap en jus. Op deze pagina vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Hof van BlankendaalDorpsstraat 261747 HDTuitjenhorn
Graag Gedaan Tafeltje DekjeHornhoeve 11746 BCDirkshorn
SPAR de VogelDorpstraat 36-381746 ADDirkshorn
SPAR R. MoonenPlein 1945 NR 101755 NJPetten
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tuitjenhorn voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met onderdelen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Zuurkool met appel vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Vriesverse maaltijd als Witlof ovenschotel bestelt u vanaf €4,95.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Slavink met jus, spinazie à la crème en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,45.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Dopewtensoep, een gezonde salade en een toetje als French coffee na. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Schagen. Meer daarover kunt u vinden op www.schagen.nl. Of klik door voor meer informatie over Diepvriesman.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Schagen
 • (Net) nummer: 0226 (+31226)
 • Centrale postcode: 1747
 • Veel gezochte wijk: Wijk

Suggesties van maaltijden

 • Hutspot, rundvlees
 • Broccoli kaassaus
 • Stamppot zuurkool
 • Hollandse hachee
 • Prei a la creme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Tuitjenhorn regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de verstrekkers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De magnetronmaaltijden worden altijd geleverd door een vertrouwde bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie en Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem. Zodoende zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierom zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. Denk aan assistentie bij koken, eten en opruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Tuitjenhorn. De subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten via een wooninstelling of restaurant. Inclusief levering in de wijken Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een maaltijdservice waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Tuitjenhorn maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.schagen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 1747).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan