Maaltijdservice Petten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Petten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Petten? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u eenvoudig verschillende organisaties die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,55 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische balletjes hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng of Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Petten ontvangt u smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0226 (+31226)
Postcode1755
PrijsindicatieVanaf €6,32
Maaltijd suggestieMacaroni

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Petten

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Petten. Neem bijv. grote aanbieders als Eet Gemak en Smakelijk Thuys. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei instellingen en speciale eetpunten. Elke organisatie hanteert een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Door middel van deze website kunt u de leveranciers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er dieetwensen zoals eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Petten? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Petten. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste organisaties hebben daarnaast een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als crackers of snijworst. Dikwijls gratis mee bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Petten

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Petten? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn diverse mogelijkheden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Hieronder vindt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR R. MoonenPlein 1945 NR 101755 NJPetten
Hof van BlankendaalDorpsstraat 261747 HDTuitjenhorn
Graag Gedaan Tafeltje DekjeHornhoeve 11746 BCDirkshorn
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Petten voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt af van elementen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Shoarma met zuurkool kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Bami goreng speciaal, kip in satésaus is er al voor €4,15.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Verse fruitsalade kan je kopen vanaf €5,8.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Tom yum, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Yoghurt om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Schagen. Overige informatie kunt u vinden op www.schagen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Dieetmaaltijden.

Informatie

Maaltijden tips

 • Hutspot met hachee
 • Witlof ovenschotel
 • Champignon omelet
 • Zalm in dillesaus
 • Speklapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Petten bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor soort maaltijdservice rijmt met uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk gespecialiseerde leveranciers en geef de voorkeur door. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste services bieden een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met grofweg 30 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 90+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Bami, quorn, satésaus of Sukadelapje in jus, sperziebonen en aardappelpuree. Daardoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De magnetronmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een warme maaltijd in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Petten. De beschikbare subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Petten maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.schagen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 1755).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan