Maaltijdservice Oudesluis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oudesluis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Oudesluis? Aan de hand van onze vergelijker achterhaalt u gemakkelijk verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de magnetron gaan: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,90 per keer. Aanschuiven voor Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel of Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijdservice in Oudesluis profiteert u van vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0224 (+31224)
Postcode1757
PrijsindicatieVanaf €6,34
Maaltijd suggestieBiogarde

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Oudesluis

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Oudesluis. Denk dan aan belangrijke organisaties als Eet Gemak of Spar. Echter, ook heel lokaal zien we interessante aanbieders en zorginstellingen. Elke service wordt gekenmerkt door een heel eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers probleemloos naast elkaar zetten. Uitkomen bij een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Bestaan er menu-voorkeuren als onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Oudesluis? Geen probleem! Meer en meer maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven voedingswaarden gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oudesluis. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee koop u eenvoudig broodnodige boodschappen als vegan gehakt en griekse yoghurt. Normaal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oudesluis

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Oudesluis? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende bezorgmaaltijden die mogelijk matchen met uw voorkeuren en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot spinazie a la creme of Stamppot knolselderij met rucola. Op deze pagina ontdekt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig complete maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
SPAR R. MoonenPlein 1945 NR 101755 NJPetten
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oudesluis voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt af van onderdelen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng bestelt u vanaf €6,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes bestelt u vanaf €4.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten bestelt u vanaf €7,45.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Veloutésoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Appelmoes achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Schagen. Meer details kan u lezen op www.schagen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Schagen
 • (Net) nummer: 0224 (+31224)
 • Centrale postcode: 1757
 • Lokale wijk: Wijk

Voorbeelden van maaltijden

 • Sucade Hollandaise
 • Naturel-pannenkoek
 • Zalm in dillesaus
 • Babi ketjap, bami
 • Bruine bonensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oudesluis aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het assortiment, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele services werken met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De gerechten worden gemiddeld genomen geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 15 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten en Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden meestal door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld ondersteuning bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Oudesluis. De tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder meer Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een verstrekker waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Oudesluis maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.schagen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 1757).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan