Maaltijdservice Breezand

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Breezand voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Breezand? Aan de hand van onze vergelijker achterhaalt u snel en simpel verschillende bedrijven die aan huis leveren. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,15 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische boerengehaktschotel en gele rijst en Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Breezand profiteert u van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0223 (+31223)
Postcode1764
PrijsindicatieVanaf €6,37
Maaltijd suggestieSnijbonen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Breezand

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Breezand. Denk dan aan erkende organisaties als Eet Gemak of Etume. Maar ook in de buurt zijn er allerlei instellingen en verswinkels. Iedere partij biedt een “eigen” type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze vergelijker kunt u de organisaties eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als bijv. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Breezand? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Breezand. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

De meeste organisaties bieden ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. Op die manier haalt u direct nuttige boodschappen zoals jong belegen kaas en handzeep. Vaak zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Breezand

Bent u specifiek op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Breezand? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en diëten/allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Stamppot Witlof met gehakt of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Verderop treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Stichting WelzijnsvoorzieningenMering 711777 DHHippolytushoef
KapellehofRobbenoordstraat 21779 BJDen Oever
Stichting VrijwaardBorneolaan 11781 DLDen Helder
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Breezand voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt komt tot stand door o.a. de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Linzensoep met bleekselderij is beschikbaar vanaf €5,6.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stamppot spitskool met kaas is er al voor €3,9.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kerriesoep wordt al bezorgd vanaf €5,65.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Pureesoep, een gezonde salade en een dessert als Banana split na. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Hollands Kroon. Overige informatie treft u op www.hollandskroon.nl. Op deze website leest u ook meer over Gemalen maaltijden.

Belangrijke info

Voorbeelden van maaltijden

 • Gebakken kibbeling
 • Gehakt in roomsaus
 • Kippenbout in jus
 • Macaroni met kaas
 • Kipfilet in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Breezand aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst welk type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk beschikbare aanbieders en maak een keuze. Let met name op het aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men overzichtelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen geleverd door een regionale bezorger in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Chili con carne en Gestoofde wortel. Zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u deze besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. Het gaat om thuishulp bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Breezand. De regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Voordelige thuismaaltijden van een leverancier waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Breezand maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.hollandskroon.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1764).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan