Maaltijdservice Anna Paulowna

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Anna Paulowna voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Anna Paulowna? Via deze pagina vindt u moeiteloos verschillende services die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Nu al voor €4,15 p.p. Aan tafel voor Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree en Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Anna Paulowna profiteert u van uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0223 (+31223)
Postcode1761
PrijsindicatieVanaf €6,36
Maaltijd suggestieKiptajine

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Anna Paulowna

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Anna Paulowna. We hebben het over belangrijke organisaties als Thuisgekookt.nl of Ekonoom. Echter, ook heel lokaal zijn er interessante aanbieders en restaurants. Iedere organisatie wordt bestempeld door z’n eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van deze website kan u daardoor de services snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Zijn er menu-voorkeuren zoals eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Anna Paulowna? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Nadien worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Anna Paulowna. Perfect voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven beschikken over een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt men gelijk praktische of verse producten als cola en snijworst. In de regel gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Anna Paulowna

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Anna Paulowna? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei mogelijkheden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en voedingsadvies. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot Witlof met gehakt of Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie. Op deze pagina vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De ZandsteeWilhelminastraat 11756 THt Zand
SPAR NielsenKeinsmerweg 301756 AGt Zand
SPAR R. MoonenPlein 1945 NR 101755 NJPetten
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Anna Paulowna voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt af van aspecten als de aanbieder, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Scholfilet met kerrieroom uit de oven wordt al bezorgd vanaf €3,8.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Pastaschotel met spinazie bestelt u vanaf €6,65.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Gazpacho, extra groenten en om het compleet te maken Trifle na. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Hollands Kroon. Aanvullende info treft u op www.hollandskroon.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Cijfers en feiten

Maaltijden tips

 • Gestoofde peertjes
 • Hutspot, rundvlees
 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Spaghetti Napoli

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Anna Paulowna bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor soort thuismaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u elke dag nog een bestelling doen. Meestal doet u dit telefonisch, via de papieren bestellijst of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 20 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan hebt u de keuze uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Filetlapje met milde peperroomsaus, prei à la crème en mini krieltjes met boter en Parijse worteltjes. Zodoende kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme maaltijd in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Denk aan iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Anna Paulowna. Zo’n voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Anna Paulowna maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.hollandskroon.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1760, 1761).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan