Maaltijdservice Wieringerwaard

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wieringerwaard voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wieringerwaard? Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl ontdekt u probleemloos verschillende services in de buurt. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,70 per maal. Genieten van Gehaktschijf met appelcompote of Gestoofde lamsschouder? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Wieringerwaard krijgt u vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0224 (+31224)
Postcode1766
PrijsindicatieVanaf €6,38
Maaltijd suggestieKippensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Wieringerwaard

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in Wieringerwaard. Neem bijv. populaire partijen als Vers aan tafel of Albert Heijn. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei initiatieven en slagerijen. Iedere organisatie hanteert een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u de leveranciers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er dieetwensen als gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Wieringerwaard? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wieringerwaard. Ideaal voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven hanteren ook een handige boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee bestelt u probleemloos broodnodige boodschappen als grillworst en allesreiniger. In de regel gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wieringerwaard

Bent u specifiek op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Wieringerwaard? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere maaltijdservices die mogelijk matchen met uw eisen en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree of Kipfilet in piri piri saus. Hieronder bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u zeer goedkoop smaakvolle maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Stichting WelzijnsvoorzieningenMering 711777 DHHippolytushoef
KapellehofRobbenoordstraat 21779 BJDen Oever
Stichting VrijwaardBorneolaan 11781 DLDen Helder
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Wieringerwaard voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Penne pesto, kip, groene groenten is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Hete Bliksem met een speklapje kunt u al bestellen vanaf €3,95.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Huisgemaakte rundergehaktbal in jus is er al vanaf €6,85.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Witlofsoep, extra groenten en een dessert als Roomijs om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Hollands Kroon. Aanvullende info bekijkt u op www.hollandskroon.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Gegevens

Voorbeelden van maaltijden

 • Gebakken krieltjes
 • Prei-gehaktschotel
 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Rundvlees in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Wieringerwaard bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de leveranciers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden altijd thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 70+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsAardappelpannenkoeken en Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met iemand die helpt bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Wieringerwaard. De ontvangen tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Levering in alle wijken zoals Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een verstrekker waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Wieringerwaard maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.hollandskroon.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1766).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan