Maaltijdservice Wieringerwerf

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wieringerwerf voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wieringerwerf? Met behulp van deze website vindt u moeiteloos diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per gerecht. Genieten van Hamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Appelpannenkoek? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Wieringerwerf krijgt u voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0227 (+31227)
Postcode1771
PrijsindicatieVanaf €6,42
Maaltijd suggestieGele rijst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Wieringerwerf

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Wieringerwerf. Denk aan grote bezorgers als Diepvriesman of Bofrost. Ook binnen de gemeente zien we prima aanbieders en zorginstellingen. Elke service levert z’n eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Met behulp van Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Wieringerwerf? Ook dan bent u welkom! Nogal wat thuismaaltijden voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wieringerwerf. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Diverse bedrijven beschikken over een nuttige boodschappenservice voor ouderen. In dat geval bestelt u eenvoudig belangrijke boodschappen als halvarine en margarine. Meestal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wieringerwerf

Gaat uw interesse uit naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Wieringerwerf? Of prefereert u vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een groot aantal magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst of Pannekoeken met een gebakken ei. Hieronder bieden wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u extra voordelig smaakvolle maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast lidmaatschap. Lees ook meer over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Wonen Plus WelzijnVreedenhoff 641761 BRAnna Paulowna
Eet-idee MaaltijdserviceDe Langering 11E1761 ASAnna Paulowna
Slagerij KramerMolenvaart 311761 AAAnna Paulowna
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Stichting WelzijnsvoorzieningenMering 711777 DHHippolytushoef
KapellehofRobbenoordstraat 21779 BJDen Oever
Stichting VrijwaardBorneolaan 11781 DLDen Helder
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wieringerwerf voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs komt tot stand door factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Snijbonen met een kipfilet kan je kopen vanaf €5.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kalkoenmedaillons in saus wordt al bezorgd vanaf €6,5.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Tom yum, een gezonde salade en iets fris zoals Yoghurt/perzik mousse om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Hollands Kroon. Praktische info kan u lezen op www.hollandskroon.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Stats & Facts

Maaltijden tips

 • Gekruide krieltjes
 • Hutspot met hachee
 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Gewokte spinazie

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Wieringerwerf bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire leveranciers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden worden veelal aan huis gebracht via een regionale bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kan men kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle services hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Gekarameliseerde witlof of Lamsvlees in saus. Zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden vaak door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij koken of regelen van maaltijden. We hebben het over steun bij boodschappen doen en koken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Wieringerwerf. De voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in o.a. Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een partij waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Wieringerwerf maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.hollandskroon.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1770, 1771).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan