Maaltijdservice Kreileroord

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kreileroord voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Kreileroord? D.m.v. deze website ontdekt u supersnel verschillende services die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,05 per keer. Aan tafel voor Bami goreng speciaal, kip in satésaus en Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Kreileroord geniet u van complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0227 (+31227)
Postcode1773
PrijsindicatieVanaf €6,43
Maaltijd suggestieTomatensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Kreileroord

We zien meer en meer maaltijdservices die bezorgen in Kreileroord. Denk dan aan grote services als Uitgekookt of HelloFresh. Maar ook lokaal kan men kiezen voor tal van leveranciers en verswinkels. Iedere optie hanteert een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze website kan u de leveranciers eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Kreileroord? Er is een oplossing! Best veel bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap worden ze snel teruggekoeld. Zo blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kreileroord. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties faciliteren daarnaast een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Zo krijgt men zonder moeite de boodschappen zoals stroopwafels en zeewier burger. Normaliter gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kreileroord

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Kreileroord? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een service die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei thuismaaltijden die mogelijk rijmen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Op die manier kunt u weer genieten van Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen of Stamppot Hutspot met worst. Onderstaand ziet u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op die manier kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Lees ook meer over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
Wonen Plus WelzijnLoggersplein 11771 CEWieringerwerf
LelyparkLelypark 11771 CAWieringerwerf
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Stichting WelzijnsvoorzieningenMering 711777 DHHippolytushoef
KapellehofRobbenoordstraat 21779 BJDen Oever
Stichting VrijwaardBorneolaan 11781 DLDen Helder
Stichting Vrijwaard Maaltijdservice ThuisBernhardplein 76D1781 HKDen Helder
Keurslager HalmanSpoorstraat 141781 JGDen Helder
Omring ThuiszorgPrins Hendriklaan 21781 KADen Helder
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kreileroord voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot spitskool met kaas bestelt u vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spareribs met patat en salade is er al voor €4,9.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Stukjes rundvlees in saus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,65.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Komkommersoep, extra groenten en een toetje als Chipolata mousse na. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Hollands Kroon. Aanvullende info is beschikbaar op www.hollandskroon.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Koelvers maaltijden.

Informatie

Maaltijden tips

 • Geglaceerde wortel
 • Kip-groenteschotel
 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Gekruide speklap

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Kreileroord bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor thuismaaltijd past bij uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele dienstverleners werken met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men dagelijks nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden veelal aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie of Bami kip saté. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. Denk aan hulp bij boodschappen doen en koken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Kreileroord. Zo’n tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder andere Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een service waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Kreileroord maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.hollandskroon.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1773).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan