Maaltijdservice Den Oever

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Den Oever voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Den Oever? Door gebruik te maken van onze vergelijker vindt u moeiteloos verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,05 per maal. Aan tafel voor Koolvisfilet in mosterdsaus of Zalm remouladesaus groentemix gek aard? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijdservice in Den Oever ontvangt u verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0227 (+31227)
Postcode1779
PrijsindicatieVanaf €6,48
Maaltijd suggestieGroentesoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Den Oever

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Den Oever. Denk aan populaire organisaties als Van Marle en/of EkoPlaza. Ook in deze plaats zelf bestaan er tal van instanties en wijkrestaurants. Iedere aanbieder biedt een “eigen” productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgers rustig naast elkaar bekijken. Het kiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u voorkeuren zoals zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Den Oever? Ook dan bent u welkom! Flink wat thuismaaltijden voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven structuur en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Den Oever. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel leveranciers hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als zoetwaren en beschuit. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Den Oever

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Den Oever? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel soorten maaltijden die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Shoarma met zuurkool en Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Op deze pagina bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
KapellehofRobbenoordstraat 21779 BJDen Oever
Stichting WelzijnsvoorzieningenMering 711777 DHHippolytushoef
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Stichting VrijwaardBorneolaan 11781 DLDen Helder
Stichting Vrijwaard Maaltijdservice ThuisBernhardplein 76D1781 HKDen Helder
Keurslager HalmanSpoorstraat 141781 JGDen Helder
Omring ThuiszorgPrins Hendriklaan 21781 KADen Helder
Restaurant locatie WesthoekWestgracht 72K1781 NHDen Helder
Restaurant Tijd – Ten AnkerTimorlaan 1391782 DNDen Helder
Tellus – De LichtboeiIJsselmeerstraat 21784 MADen Helder
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Den Oever voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van o.a. de maaltijdservice, het type gerecht en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Ertwensoep met rookworst is er al vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €4,55.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes is beschikbaar vanaf €7,2.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Thukpa, iets te drinken en iets fris zoals Pistache ijs om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Hollands Kroon. Praktische info kunt u vinden op www.hollandskroon.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Apetito.

Kerngegevens

Maaltijd voorbeelden

 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Slavink in uienjus
 • Push Up Meatballs
 • Nasi babi ketjap

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Den Oever regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor bezorgmaaltijd aansluit op uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat telefonisch, via een menulijst, of via internet. Uw bestelling wordt steeds vaker thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsKipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen of Gehaktballen in uienjus. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in de regel door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel senioren of invaliden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven hulp aan huis gericht op maaltijden. We hebben het over hulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Den Oever. Zo’n regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Den Oever maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.hollandskroon.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 1779).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan