Maaltijdservice Westerland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westerland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Westerland? Dankzij deze website doorzoekt u moeiteloos verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €3,95 per gerecht. Aan tafel voor Varkenssteak in jus en Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Westerland hebt u toegang tot gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0227 (+31227)
Postcode1778
PrijsindicatieVanaf €6,47
Maaltijd suggestieWitte rijst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Westerland

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Westerland. Neem bijv. grote partijen als Royal Foods of Etume. Ook in deze plaats zelf zijn er verschillende instanties en restaurants. Elke leverancier wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze website kan u daarom de bezorgdiensten rustig naast elkaar bekijken. Het kiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Westerland? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel kant-en-klaar maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westerland. Een goede vervanger voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers bieden ook een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval haalt men gelijk praktische of verse producten als appelstroom of gekookte achterham. Normaliter kosteloos afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westerland

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van handige diepvriesmaaltijd in Westerland? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn veel verschillende menu’s die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kip kerrie ananas met risotto of Penne pesto, kip, groene groenten. Verderop bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt u heel voordelig heerlijke maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting WelzijnsvoorzieningenMering 711777 DHHippolytushoef
NoorderlichtParklaan 411777 BAHippolytushoef
Maaltijdservice HAPFazantstraat 71771 CPWieringerwerf
KapellehofRobbenoordstraat 21779 BJDen Oever
Stichting VrijwaardBorneolaan 11781 DLDen Helder
Stichting Vrijwaard Maaltijdservice ThuisBernhardplein 76D1781 HKDen Helder
Keurslager HalmanSpoorstraat 141781 JGDen Helder
Omring ThuiszorgPrins Hendriklaan 21781 KADen Helder
Restaurant locatie WesthoekWestgracht 72K1781 NHDen Helder
Restaurant Tijd – Ten AnkerTimorlaan 1391782 DNDen Helder
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westerland voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst is verkrijgbaar vanaf €4,7.
 • Vriesverse maaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook bestelt u vanaf €4,9.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Eieromelet in kaassaus kan je kopen vanaf €5,9.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tomatensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Irish Coffee mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Hollands Kroon. Meer daarover leest u op www.hollandskroon.nl. Bekijk ook meer informatie over Uitgekookt.

Informatie

Tips voor maaltijden

 • Kip korma, rijstmix
 • Gebakken kibbeling
 • Prei-gehaktschotel
 • Kippenbout in jus
 • Pasta kip madras

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Westerland regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor categorie maaltijdservice klopt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste services hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. Het eten wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er vaak één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Varkenshaasje in pepersaus of Knoflookgarnalen. Hiermee kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan steun bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Westerland. De subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Inclusief levering in de wijken Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een maaltijdservice waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Westerland maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.hollandskroon.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1778).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan