Maaltijdservice Heerhugowaard

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heerhugowaard voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Heerhugowaard? Met behulp van seniorenmaaltijd.nl vindt u snel en simpel verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,65 per maal. Aan tafel voor Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes of Stamppot andijvie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijdservice in Heerhugowaard ontvangt u smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeerhugowaard
Netnummer072 (+3172)
Postcode1703
PrijsindicatieVanaf €5,2
Maaltijd suggestieGepofte aardappels

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Heerhugowaard

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Heerhugowaard. Denk dan aan erkende services als Freasy en Smakelijk Thuys. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende partijen en restaurants. Elke aanbieder biedt een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van deze website kunt u de bezorgers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als o.a. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Heerhugowaard? Dat is niet erg! Best veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heerhugowaard. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse services faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor senioren. Op die manier haalt u probleemloos verse of handige boodschappen als griesmeelpap of halfvolle vanille yoghurt. Doorgaans kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Heerhugowaard

Op zoek naar een oplossing voor handige diepvriesmaaltijd in Heerhugowaard? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende bezorgmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw eisen en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst en Stamppot koolraap met appel. Hieronder bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De Pieter Raat StichtingDolomiet 21703 DXHeerhugowaard
Wonen Plus WelzijnRozenlaan 21702 TGHeerhugowaard
BuurtzorgHortensialaan 1641702 KJHeerhugowaard
ViVa! – Forum IIStationsplein 391703 WDHeerhugowaard
Eetwinkel GroenMiddenweg 5521704 BPHeerhugowaard
Koken met LiefdeZeldenruststraat 31704 BRHeerhugowaard
Wilgaerden – De HorstenburghDorpsstraat 1041713 HLObdam
Keurslager van EgmondHerenweg 361715 EHSpanbroek
Wilgaerden – ZandhoveSpanbroekerweg 1681715 GVSpanbroek
SPAR MaaltijdserviceBurg. Hoogenboomlaan 331718 BHHoogwoud
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heerhugowaard voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van elementen als het bedrijf, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is beschikbaar vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot Andijvie met spekjes kunt u al bestellen vanaf €5,5.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Jumping Jack Salmon is er al vanaf €5,5.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Harira, een stukje fruit en een dessert als Tiramisu om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Heerhugowaard. Meer informatie leest u op www.heerhugowaard.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Cijfers en feiten

Maaltijd ideeën

 • Gemengde groenteschotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Rundergehaktbal in jus
 • Vispotje in botersaus
 • Rundersaucijs in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Heerhugowaard regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en maak een keuze. Bekijk met name het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele leveranciers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men zonder moeite opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De gerechten worden meestal geleverd aan huis door een lokale leverancier in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 25 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Soms is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen en Preiroomsoep. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond is essentieel. Veel ouderen of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Heerhugowaard. De beschikbare subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder meer Schrijverswijk, Schilderswijk, Planetenwijk, Bomen- Recreatiewijk, Heemradenwijk, Edelstenenwijk, Stadshart, Molenwijk, Rivierenwijk, Bedrijventerrein, Butterhuizen, Oostertocht, Zuidwijk, Huygenhoek, Stad van de Zon, De Draai, Broekhorn, De Noord, Buitengebied Noord, ’t Kruis, Buitengebied Zuid.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een verstrekker waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Heerhugowaard maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.heerhugowaard.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1700, 1701, 1702, 1703, 1704, 1705, 1706, 1842).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan