Maaltijdservice Medemblik

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Medemblik voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Medemblik? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vindt u snel en simpel verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,65 per maal. Flink uitpakken met Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen en Gewokte spinazie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Medemblik hebt u toegang tot uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteMedemblik
Netnummer0227 (+31227)
Postcode1687
PrijsindicatieVanaf €5,29
Maaltijd suggestieRaapstelen stamppot

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Medemblik

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Medemblik. Bijvoorbeeld populaire services als Eet Gemak en/of Handgraaf maaltijden. Ook in deze plaats zelf zien we prima instanties en restaurants. Elke optie wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van onze tool kan u daarom de organisaties probleemloos naast elkaar bekijken. Het selecteren van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Medemblik? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Medemblik. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere firma’s hebben ook een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende krijgt men gelijk de supermarktartikelen als halfvolle kwark en boter. In de regel zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Medemblik

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Medemblik? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid en mogelijke allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Boe­ren­kool­stoof met ei of Asperge beenham schotel. Op deze pagina treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Bekijk ook meer over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij KokKerkstraat 251687 ALWognum
Open Tafel MidwoudKorteling 51679 VHMidwoud
SPAR BrouwerKorteling 101679 VHMidwoud
Eethuys SweelinkhofSweelinckhof 11687 BVWognum
Wilgaerden – De PerelaarSint Martinusstraat 131689 GNZwaag
Keurslager BlaauboerKorenbloem 821689 RZZwaag
Omringrestaurant WervershoofDe Gouw 21693 DCWervershoof
Slagerij SmalWesterblokker 1131695 ACBlokker
Keurslager de RuijterRaadhuisstraat 201701 EKHeerhugowaard
Pieter Raat – DPRSGerard Douplantsoen 721701 JTHeerhugowaard
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Medemblik voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Andijvie met spekjes is er al voor €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Runderlapje met vleesjus, aardappelpuree, rode kool met appel bestelt u vanaf €6,3.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Pureesoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Fruit om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Medemblik. Meer daarover kunt u teruglezen op www.medemblik.nl. Bekijk ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Feiten

Tips voor maaltijden

 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Bami goreng met kipsaté
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Kruudmoes met gortepap
 • Wokgroenten teriyaki

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Medemblik aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk soort bezorgmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en selecteer er een. Check vooral de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende maaltijdservices hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De magnetronmaaltijden worden in de regel geleverd door een behulpzame bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Slavink in jus met stamppot snijbonen of Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie. Hiermee krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Via de standaard bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Het betreft steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Medemblik. Uw tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een service waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Medemblik maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.medemblik.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 1670, 1671).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente