Maaltijdservice Koggenland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Koggenland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Koggenland? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u snel en simpel verschillende bezorgdiensten in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,55 per gerecht. Ouderwets genieten van Alaska-koolvis of Kipfilet? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijdservice in Koggenland beschikt u over smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteKoggenland
Netnummer0229 (+31229)
Postcode1648
PrijsindicatieVanaf €5,26
Maaltijd suggestieStroganoff du chef

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Koggenland

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Koggenland. Bijvoorbeeld populaire partijen als Royal Foods en/of PLUS. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verscheidene instanties en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf levert een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. deze website kan u daarom de leveranciers probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een betaalbaar proefpakket. Heeft u allergieën of dieetwensen zoals bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Koggenland? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat bezorgmaaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Koggenland. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers beschikken over een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee koop u snel nuttige boodschappen zoals desem meergranen of vleeswaren. Vaak kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Koggenland

Bent u specifiek op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Koggenland? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een groot aantal type aanbieders die mogelijk aansluiten op uw eisen en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Onderstaand treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt u heel voordelig gezonde maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Omringrestaurant BerkhoutSlagterslaan 21647 CABerkhout
Wilgaerden – De InloopBavohof 11645 VPUrsem
SPAR TijmsAmmerdorfferstraat 31645 SHUrsem
SPAR van SantenBurgemeester P. Kromplein 7A1657 AHAbbekerk
SPAR van ZeijlNieuwstraat 49-511671 BBMedemblik
Keurslager BlokdijkNieuwstraat 681671 BGMedemblik
Omring – Sint MartinusRidderstraat 11671 CSMedemblik
SPAR van der WerkNoorderpad 591674 NTOpperdoes
Omringrestaurant OpperdoesBurgemeester Pierhagenlaan 21674 PBOpperdoes
SPAR BrouwerKorteling 101679 VHMidwoud
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Koggenland voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van elementen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Kibbeling met kruidendip is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,6.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Borsjtsj, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Griesmeelpap als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Koggenland. Aanvullende info leest u op www.koggenland.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Jumbo.

Stats & Facts

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Koggenland
 • Netnummer: 0229 (+31229)
 • Postcodegebied: 1648
 • Veel gezochte wijk: Westerkoggenland

Tips voor maaltijden

 • Macaroni-gehakt schotel
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Zalmfilet in botersaus
 • Kipragout champignons
 • Varkensvlees in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Koggenland aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk type kant-en-klaar maaltijd past bij uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en selecteer er een. Kijk goed na het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De thuismaaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 15 gerechten. In het aanbod van vriesvers hebt u de keuze uit 80+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Witte rijst en Kip stroganoff. Doperwten. Noten-zilvervliesrijst. Daardoor krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Koggenland. Deze regeling heeft als voordeel:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Westerkoggenland, Spierdijk, Zuidermeer, Ursem, Avenhorn, Oudendijk, Obdam, Hensbroek.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Koggenland maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.koggenland.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1652).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente