Maaltijdservice Enkhuizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Enkhuizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Enkhuizen? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl vindt u overzichtelijk verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of magnetronmaaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,20 per persoon. Ouderwets genieten van Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen of Kipfilet? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Enkhuizen beschikt u over smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteEnkhuizen
Netnummer0228 (+31228)
Postcode1601
PrijsindicatieVanaf €5,13
Maaltijd suggestieMaaltijdpoffertjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Enkhuizen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die bezorgen in Enkhuizen. Neem populaire services als Vers voor Thuis en/of Vers Voor Thuis. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor prima partijen en wijkrestaurants. Iedere leverancier wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u derhalve de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met dieetwensen als bijv. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Enkhuizen? Dat is niet erg! Steeds meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Enkhuizen. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel firma’s faciliteren daarnaast een premium boodschappenservice voor ouderen. In dat geval bestelt men direct broodnodige boodschappen als vanillevla en ontbijtspek. In de regel gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Enkhuizen

Bent u op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Enkhuizen? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele opwarmmaaltijden die mogelijk matchen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst en Stamppot Boerenkool met rookworst. Op deze pagina bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uittesten. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Wilgaerden – De SeniorWesterstraat 1751601 AGEnkhuizen
Slagerij GrootKaaikhof 251567 JPAssendelft
SPAR LinnenbankGuisweg 21544 AJZaandijk
Herfstzon – WilgaerdenRomeinstraat 411601 AZEnkhuizen
Crea CateringDe Trompet 14c1601 MKEnkhuizen
BuurtzorgVijzelstraat 501601 NKEnkhuizen
Welwonen, voor wonen én welzijnRode Paard 51602 DGEnkhuizen
Eetcafé De Bonte VeerWielewaal 11602 PVEnkhuizen
Eethuys Overvest EnkhuizenLijsterbesstraat 41602 SEEnkhuizen
Wilgaerden – De Vergulde BaarsSint Lucasstraat 91606 BPVenhuizen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Enkhuizen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen is er al vanaf €5,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stoofpotje peer, rundvlees en puree is verkrijgbaar vanaf €4,1.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen is er al vanaf €6,6.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Pureesoep, iets te drinken en iets lichts zoals Boerenjongens mousse na. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Enkhuizen. Aanvullende info kan u lezen op www.enkhuizen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Koelvers maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Enkhuizen
 • (Net) nummer: 0228 (+31228)
 • Centrale postcode: 1601
 • Lokale wijk: Wijk

Maaltijden suggesties

 • Heldere vermicellisoep
 • Vissticks met groenten
 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden mosterdsoep
 • Kip Andorra schotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Enkhuizen aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk soort thuismaaltijd rijmt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele maaltijdservices en kies er een. Kijk goed na de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. Uw bestelling wordt dikwijls thuisbezorgd middels een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 25 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Linzensoep met bleekselderij of Asperge beenhamschotel met kip. Zodoende ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd is essentieel. Diverse senioren of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het betreft een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Enkhuizen. De ontvangen tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerd eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder meer Wijk 00, Wijk 01.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een maaltijdservice waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Enkhuizen maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.enkhuizen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1600, 1601, 1602).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan