Maaltijdservice Oostzaan

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oostzaan voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Oostzaan? Dankzij deze website vindt u gemakkelijk verschillende bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,00 per maal. Flink uitpakken met Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen en Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Oostzaan ontvangt u de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteOostzaan
Netnummer075 (+3175)
Postcode1511
PrijsindicatieVanaf €5,3
Maaltijd suggestieRode kool met appel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Oostzaan

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Oostzaan. Bijvoorbeeld grote leveranciers als Eet Gemak en Wesselius maaltijden. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verschillende instellingen en sociale voorzieningen. Iedere organisatie heeft zo een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze website kunt u derhalve de aanbieders snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er bepaalde voorkeuren als bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Oostzaan? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oostzaan. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers hanteren ook een nuttige boodschappenservice voor senioren. Op die manier krijgt men direct de supermarktartikelen als desembrood rogge en karnemelk. Meestal zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oostzaan

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Oostzaan? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei opties die mogelijk passen bij uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Poffertjes met poedersuiker of Kippensoep met vermicelli. Hieronder tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs de lekkerste maaltijden gemaakt met verse producten en zonder conserveringsmiddelen testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Hulpdienst OostzaanDromerstraat 521511 CPOostzaan
Keurslager GrootLangeweide 991507 NCZaandam
Zorgcirkel – SaendenNova Zembla 21506 VDZaandam
Restaurant van Evean in de LishofLisweg 2551511 XNOostzaan
Keurslagerij TrompKrommenieërweg 241521 HKWormerveer
Zorgcirkel – TorenerfPrins van Oranjestraat 11531 GAWormer
SPAR LinnenbankGuisweg 21544 AJZaandijk
Slagerij GrootKaaikhof 251567 JPAssendelft
Wilgaerden – De SeniorWesterstraat 1751601 AGEnkhuizen
Herfstzon – WilgaerdenRomeinstraat 411601 AZEnkhuizen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oostzaan voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kip kerrie ananas met risotto wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Witlofschotel met ham en kaas is beschikbaar vanaf €7,3.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Juliennesoep, een extra salade en een dessert als Dulce de leche om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Oostzaan. Meer informatie is beschikbaar op www.oostzaan.nl. Bekijk ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Feiten

Maaltijden suggesties

 • Kibbeling met kruidendip
 • Gemengde groenteschotel
 • Kick Through Spaghetti
 • Rundergehaktbal in jus
 • Kipfilet mosterdsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oostzaan aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een bezorgmaaltijd past bij uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men probleemloos nog een bestelling doen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via internet. De magnetronmaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met ongeveer 15 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes en Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is essentieel. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Denk aan assistentie bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Oostzaan. Uw tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Netjes bezorgd in o.a. Wijk 00.
 • Korting op maaltijden aan huis van een maaltijdservice waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Oostzaan maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.oostzaan.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1510, 1511).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan