Maaltijdservice Purmerend

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Purmerend voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Purmerend? Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl bekijkt u eenvoudig diverse bezorgdiensten in de buurt. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,30 per persoon. Smullen van Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Foe yong hai? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Purmerend krijgt u uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeentePurmerend
Netnummer0299 (+31299)
Postcode1441
PrijsindicatieVanaf €5,33
Maaltijd suggestieBoerengehaktschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Purmerend

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die bezorgen in Purmerend. Denk dan aan belangrijke bedrijven als Freasy of Coop. Maar ook op regionaal niveau zijn er tal van instanties en sociale voorzieningen. Elke optie levert een “eigen” menu en voorwaarden. Dankzij onze vergelijker kunt u de bezorgers snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Purmerend? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Purmerend. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

De meeste services hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor ouderen. Op die manier bestelt u gelijk broodnodige boodschappen als karnemelk of ontbijtkoek. In algemene zin gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Purmerend

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Purmerend? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden verscheidene mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw wensen en mogelijke allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst of Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook. Verderop vindt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De Rusthoeve – De PopulierPopulierenstraat 11441 DPPurmerend
BuurtzorgSchouwstraat 121435 KNRijsenhout
Restaurant Voor ElkaerNobelhof 11433 JZKudelstaart
Zorgcirkel – De ViervorstPrimulastraat 821441 HCPurmerend
De Tien Gemeenten – De VijverHoornselaan 111442 AAPurmerend
Vlees & ZoVan Damplein 101448 NBPurmerend
Zorgcirkel – ZuidlandAbel Tasmanplein 31448 NLPurmerend
Zorgcirkel – MiddelwijckPrinses Beatrixpark 541462 JNMiddenbeemster
Slagerij de VriesRijperweg 541462 MEMiddenbeemster
Zorgcirkel – De SeevanckRaadhuisstraat 51474 HEOosthuizen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Purmerend voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd hangt af van onderdelen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Aspergesoep met zalm bestelt u vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree is er al vanaf €7,2.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Venkelsoep, een stukje fruit en een toetje als Oranjevla als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Purmerend. Meer informatie leest u op www.purmerend.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Gemalen maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Purmerend
 • Regionummer: 0299 (+31299)
 • Postcodegebied: 1441
 • Veel gezochte wijk: Centrum

Maaltijd voorbeelden

 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Gebonden rundvleessoep
 • Visburger met groenten
 • Gebonden mosterdsoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Purmerend aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de leveranciers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men supersnel nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door even te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 30 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel aanbieders voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen en Tomatensoep met balletjes. Zodoende ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. Het betreft ondersteuning bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Purmerend. De subsidie kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Centrum, Overwhere, Wheermolen, Gors, Purmer-Noord, Purmer-Zuid, Weidevenne.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Purmerend maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.purmerend.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1440, 1441, 1442, 1443, 1444, 1445, 1446, 1447, 1448, 1481).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan