Maaltijdservice Uithoorn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Uithoorn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Uithoorn? Via deze website doorzoekt u gemakkelijk verschillende bedrijven in de buurt. Warm geleverd, of een magnetronmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €5,15 per maal. Smullen van Klapstuk met hutspot en Zalmfilet in botersaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Uithoorn smult u weer van complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteUithoorn
Netnummer0297 (+31297)
Postcode1423
PrijsindicatieVanaf €5,38
Maaltijd suggestieSchnitzel pepersaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2024

Senioren maaltijdservice in Uithoorn

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Uithoorn. Denk dan aan populaire services als Vers voor Thuis of Ekonoom. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verschillende instellingen en restaurants. Elke aanbieder hanteert een “eigen” productaanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze tool kan u de services probleemloos met elkaar vergelijken. Het kiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Uithoorn? Er is een oplossing! Flink wat maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Uithoorn. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse organisaties beschikken over een praktische boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt u direct belangrijke boodschappen als cola en afbak broodmandje. Normaliter gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Uithoorn

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Uithoorn? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kruudmoes met gortepap of Een pizza hawai. Onderstaand vindt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig complete maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Toko Toko PandanArthur van Schendellaan 361422 LDUithoorn
Keurslagerij BaderZijdelwaardplein 711422 DLUithoorn
Slagerij StronkhorstAmstelplein 751421 SBUithoorn
Zorgcentrum AelsmeerMolenpad 21431 BZAalsmeer
Slagerij SteenZijdstraat 111431 EAAalsmeer
Keurslager KruyswijkOphelialaan 1551431 HDAalsmeer
Restaurant Het HofpleinClematisstraat 161431 SEAalsmeer
Restaurant Voor ElkaerNobelhof 11433 JZKudelstaart
BuurtzorgSchouwstraat 121435 KNRijsenhout
De Rusthoeve – De PopulierPopulierenstraat 11441 DPPurmerend
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Uithoorn voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door o.a. de organisatie, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Kibbeling met kruidendip is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is verkrijgbaar vanaf €4,25.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kabeljauwfilet met vegetarische jus, witte rijst, doperwten is beschikbaar vanaf €6,2.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Czernina, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Yoghurt om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Uithoorn. Meer informatie kunt u teruglezen op www.uithoorn.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Uithoorn
 • (Net) nummer: 0297 (+31297)
 • Hoofdpostcode: 1423
 • Lokale wijk: Dorpscentrum

Maaltijden tips

 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Ertwensoep met rookworst
 • Bami goreng met kipsaté
 • Gestoofde lamsschouder
 • Rundvlees in tijmsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Uithoorn bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor seniorenmaaltijd matcht met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste services verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of via internet. De seniorenmaaltijden worden in algemene zin geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 25 menu’s. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsRunderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden en Wokgroenten teriyaki. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u deze besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2024). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Uithoorn. De beschikbare tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Dorpscentrum, Thamerdal, Zijdelwaard, Legmeer, Langs de Vuurlinie, Veilinggebied, Meerwijk, Bedrijventerrein, Meerwijk, Glastuinbouwgebied, Veenweidegebied.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Uithoorn maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.uithoorn.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1420, 1421, 1422, 1423).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan



Alle plaatsen in deze gemeente