Maaltijdservice Weesp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Weesp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Weesp? Met behulp van deze website bekijkt u supersnel diverse bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,30 per maal. Flink uitpakken met Erwtensoep met rookworst en Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijdservice in Weesp krijgt u verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWeesp
Netnummer0294 (+31294)
Postcode1381
PrijsindicatieVanaf €5,41
Maaltijd suggestieGestoofde spitskool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Weesp

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Weesp. Neem bijv. erkende bezorgers als Royal Foods en/of Culinair Kommers. Echter, ook heel lokaal zijn er verschillende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke service wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze tool kan u de firma’s probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals o.a. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Weesp? Er is gelukkig een alternatief. Best veel thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Weesp. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel organisaties voorzien in een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. Zo bestelt u direct broodnodige boodschappen als wilde tomaten mix of appelsap. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Weesp

Op zoek naar een oplossing voor gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Weesp? Of houdt u juist van de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn velerlei leveranciers die mogelijk rijmen met uw situatie en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Klapstuk met hutspot of Shoarma met zuurkool. Hieronder treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u heel voordelig de lekkerste maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant OversingelHugo de Grootlaan 301381 DEWeesp
TopMaaltijdKerkstraat 1001354 ACAlmere
BuurtzorgDe Paal 7 U-21351 JBAlmere
Restaurant De HogeweykHeemraadweg 11382 GVWeesp
SPAR MaaltijdserviceMr. Kooimancentrum 191383 EDWeesp
Keurslagerij PouwHoogstraat 211391 BRAbcoude
Amaris – De KuyerJozef Israelslaan 21394 EKNederhorst den Berg
SPAR van den BoschDorpsstraat 251399 GTMuiderberg
Amaris – FlorisbergKocherplantsoen 11399 VWMuiderberg
Restaurant GodelindeJozef Israëlslaan 11401 CMBussum
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Weesp voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Kabeljauw in kruidensaus is er al voor €5,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Penne pesto, kip, groene groenten bestelt u vanaf €4,65.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kipfilet in saus kunt u al bestellen vanaf €7.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Kaassoep, extra groenten en om het compleet te maken Fruit achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Weesp. Aanvullende info is beschikbaar op www.weesp.nl. Lees ook verder over Kant en klaar maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Weesp
 • (Net) nummer: 0294 (+31294)
 • Postcode: 1381
 • Wijk: Binnenstad

Maaltijd ideeën

 • Omelet in champignonsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Tomatensoep met prei vg
 • Kruudmoes met gortepap
 • Vier-groentenstamppot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Weesp regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services bieden een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 20 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Gepaneerde kipstukjes en Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Sommige bejaarden of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023). Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Weesp. Zo’n voorziening biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder meer Binnenstad, Zuid, Noord, Hogewey, Aetsveld, Aetsveldsepolder, Oostelijke Vechtoever, Bloemendalerpolder.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Weesp maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.weesp.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1380, 1381, 1382, 1383, 1384).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan