Maaltijdservice Wijdemeren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wijdemeren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wijdemeren? Dankzij onze tool vergelijkt u eenvoudig diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,50 per persoon. Ouderwets genieten van Sukadelapje met jus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Lamsbout in honingsaus, witlof ham/kaas, krieltjes, peterselie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in Wijdemeren beschikt u over smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWijdemeren
Netnummer035 (+3135)
Postcode1231
PrijsindicatieVanaf €5,42
Maaltijd suggestieKip Andorra schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Wijdemeren

We zien meer en meer maaltijdservices die bezorgen in Wijdemeren. Bijvoorbeeld belangrijke bezorgers als Thuisgekookt.nl en/of Ekomenu. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor uitstekende leveranciers en wijkrestaurants. Iedere aanbieder heeft zo een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Via deze pagina kan u daardoor de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het selecteren van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Wijdemeren? Dat is niet erg! Erg veel maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden ze snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wijdemeren. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste leveranciers voorzien in een handige boodschappenservice voor senioren. Daarmee koop u zonder moeite nuttige boodschappen zoals kipfilet en dieetproducten. Dikwijls kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wijdemeren

Hebt u interesse in voedzame diepvriesmaaltijd in Wijdemeren? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een bedrijf gericht op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stamppot spruitjes met chorizo of Aspergesoep met zalm. Onderstaand bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u extra voordelig gezonde maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is meestal geen sprake van een vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSint Annepad 121231 ATLoosdrecht
De ZorgsteenLiebergerweg 5861223 PXHilversum
Floor PoelierKapittelweg 1251216 HXHilversum
EmtinckhofEikenlaan 511231 BGLoosdrecht
BuurtzorgKortenhoefsedijk 85K 1C1241 LSKortenhoef
Cafe/restaurant De KleppermanNaarderstraat 811251 BGLaren
Restaurant LarenhoveEemnesserweg 421251 NDLaren
Tergooi Restaurant BlaricumRijksstraatweg 11261 ANBlaricum
Restaurant Trattoria da BrunoDorpsstraat 11261 ESBlaricum
Restaurant TorenhofTorenlaan 221261 GDBlaricum
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wijdemeren voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van elementen als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen bestelt u vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipfilet in piri piri saus vindt u vaak al vanaf €4,05.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,9.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Waterkerssoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Gortepap om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Wijdemeren. Meer details kunt u teruglezen op www.wijdemeren.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Maaltijdservice.

Kerngegevens

Tips voor maaltijden

 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Heldere vermicellisoep
 • Pannenkoeken met spek

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Wijdemeren bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste dienstverleners hebben een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men wekelijks nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of email / internet. Het eten wordt vaak geleverd door een lokale leverancier in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 25 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree of Rookworst met stamppot boerenkool. Zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Wijdemeren. De beschikbare subsidie biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht, Breukeleveen, Nederhorst den Berg.
 • Korting op maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Wijdemeren maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.wijdemeren.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1230, 1231).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente