Maaltijdservice Blaricum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Blaricum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Blaricum? Door middel van onze vergelijker ontdekt u moeiteloos verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,70 per persoon. Flink uitpakken met Kabeljauw in kruidensaus of Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Blaricum krijgt u voedzame gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBlaricum
Netnummer035 (+3135)
Postcode1261
PrijsindicatieVanaf €5,06
Maaltijd suggestieBroccoli kaassaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Blaricum

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de omgeving van Blaricum. Neem grote services als Apetito en Buitendijk maaltijden. Ook in de gemeente zelf zijn er tal van leveranciers en wijkrestaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze pagina kan u de bedrijven snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Blaricum? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Blaricum. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor ouderen. Hiermee krijgt men snel de supermarktartikelen als ontbijtspek of sinas. Doorgaans gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Blaricum

Bent u op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Blaricum? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Onderstaand treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u extra voordelig voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Tergooi Restaurant BlaricumRijksstraatweg 11261 ANBlaricum
Restaurant LarenhoveEemnesserweg 421251 NDLaren
Cafe/restaurant De KleppermanNaarderstraat 811251 BGLaren
Restaurant Trattoria da BrunoDorpsstraat 11261 ESBlaricum
Restaurant TorenhofTorenlaan 221261 GDBlaricum
BuurtzorgDe Ruyterstraat 71271 SRHuizen
Amaris – voor AnkerOranje Nassauplein 1001272 KVHuizen
Francien’s Catering & Maaltijd servicesOnderwei 461273 TCHuizen
Restaurant De ParelAkkerweg 571276 BBHuizen
Keurslager PouwStationsplein 461315 KTAlmere
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Blaricum voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt is afhankelijk van factoren als de organisatie, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree is er al vanaf €5,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Scholfilet met kerrieroom uit de oven kunt u al bestellen vanaf €5.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven bestelt u vanaf €5,5.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Fasolada, een gezonde salade en een toetje als Vanille ijs om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Blaricum. Aanvullende info bekijkt u op www.blaricum.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Zoutarme maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Blaricum
 • Regionummer: 035 (+3135)
 • Hoofdpostcode: 1261
 • Veel gezochte wijk: Wijk

Maaltijd voorbeelden

 • Spaghetti met broccoli
 • Witlofschotel met ham
 • Bami, quorn, satésaus
 • Varkensvlees in saus
 • Verse waldorfsalade

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Blaricum regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijdservices hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men gemakkelijkopnieuw bestellen. Vaak kan dat telefonisch, via de papieren bestellijst of via internet. De magnetronmaaltijden worden standaard thuisbezorgd middels een regionale bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 25 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Soms is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Rode bieten met een speklap en jus en Zalm in dillesaus. Zodoende kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme maaltijd in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Blaricum. Een subsidie heeft als voordeel:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Wijk 00.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een verstrekker waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Blaricum maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.blaricum.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1260, 1261, 1262, 1272).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan