Maaltijdservice Gooise Meren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gooise Meren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Gooise Meren? D.m.v. deze website treft u gemakkelijk verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,20. Aan tafel voor Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree of Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Gooise Meren smult u weer van complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteGooise Meren
Netnummer035 (+3135)
Postcode1404
PrijsindicatieVanaf €5,14
Maaltijd suggestieHutspot, rundvlees

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Gooise Meren

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Gooise Meren. We hebben het over grote organisaties als Regiomeal en/of Bofrost. Maar ook lokaal zijn er verscheidene leveranciers en restaurants. Iedere partij wordt gekenmerkt door zijn eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kunt u dus de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Gooise Meren? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. In de volgende stap wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gooise Meren. Vaak toegepast door bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven hebben ook een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier haalt men gelijk de boodschappen zoals desembrood rogge en afbakbroodjes. Veelal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gooise Meren

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Gooise Meren? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Shoarma met zuurkool of Groentensoep met gehaktballen. Hieronder ziet u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant VivantoLange Heul 321403 NLBussum
Restaurant De WarandeMezenlaan 191403 BRBussum
Restaurant GodelindeJozef Israëlslaan 11401 CMBussum
Restaurant VivièraIepenlaan 3541406 RGBussum
Restaurant Het VestionAmersfoortsestraatweg 11411 HBNaarden
Excellent LevenAmersfoortsestraatweg 9-41412 KBNaarden
Slagerij StronkhorstAmstelplein 751421 SBUithoorn
Keurslagerij BaderZijdelwaardplein 711422 DLUithoorn
Toko Toko PandanArthur van Schendellaan 361422 LDUithoorn
Zorgcentrum AelsmeerMolenpad 21431 BZAalsmeer
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gooise Meren voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Kippensoep met vermicelli is beschikbaar vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Linzensoep met bleekselderij is beschikbaar vanaf €4,2.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Snijbonen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Borsjtsj, extra groenten en een toetje als Griesmeelpap als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Gooise Meren. Meer daarover kunt u vinden op www.gooisemeren.nl. Op deze website leest u ook meer over Tafeltje Dekje.

Feiten

Maaltijd voorbeelden

 • Gebonden rundvleessoep
 • Visburger met groenten
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden tomatensoep
 • Jumping Jack Salmon

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Gooise Meren regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele leveranciers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt dikwijls tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met pakweg 25 maaltijden. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Pulled pork zoete aard puree bonenmix of Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. Het gaat om ondersteuning bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Gooise Meren. De beschikbare subsidie heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Bussum Centrum, Brediuskwartier, Eng, Spiegel, Muiden, Naarden.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Gooise Meren maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.gooisemeren.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1222, 1400, 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1406).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente