Maaltijdservice Wormerland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wormerland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Wormerland? Via www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u supersnel verschillende bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,80. Flink uitpakken met Boeuf bourguignon, gemengde groenten en aardappelpuree en Varkenslapje in champignonsaus? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Wormerland smult u weer van verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteWormerland
Netnummer075 (+3175)
Postcode1531
PrijsindicatieVanaf €5,43
Maaltijd suggestieJumping Jack Salmon

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Wormerland

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Wormerland. Neem bijv. belangrijke bezorgers als Meat&Meals en De Familiebox. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij verschillende leveranciers en restaurants. Elke aanbieder heeft weer een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze website kan u daarom de firma’s eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Wormerland? Er is een oplossing! Opvallend veel maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wormerland. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Doorgaans op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

De meeste bezorgers hanteren ook een speciale boodschappenservice voor ouderen. Zo koop u zonder moeite nuttige boodschappen zoals wilde tomaten mix en halfvolle kwark. Vaak kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wormerland

Op zoek naar een oplossing voor smaakvolle diepvriesmaaltijd in Wormerland? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit vele seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en voedingsadvies. Op die manier kunt u weer genieten van Kip kerrie ananas met risotto of Klapstuk met hutspot. Onderstaand vindt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt een voor een lage prijs smaakvolle maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Bekijk ook meer over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – TorenerfPrins van Oranjestraat 11531 GAWormer
Keurslagerij TrompKrommenieërweg 241521 HKWormerveer
Restaurant van Evean in de LishofLisweg 2551511 XNOostzaan
SPAR LinnenbankGuisweg 21544 AJZaandijk
Slagerij GrootKaaikhof 251567 JPAssendelft
Wilgaerden – De SeniorWesterstraat 1751601 AGEnkhuizen
Herfstzon – WilgaerdenRomeinstraat 411601 AZEnkhuizen
Crea CateringDe Trompet 14c1601 MKEnkhuizen
BuurtzorgVijzelstraat 501601 NKEnkhuizen
Welwonen, voor wonen én welzijnRode Paard 51602 DGEnkhuizen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Wormerland voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt heeft te maken met elementen als de maaltijdservice, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Broccoli rollade schotel bestelt u vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Varkensfilet in jus met koolraap vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Oosterse zalm kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Fasolada, een stukje fruit en een toetje als Sinaasappel mousse om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Wormerland. Meer informatie bekijkt u op www.wormerland.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Uitgekookt.

Stats & Facts

Voorbeelden van maaltijden

 • Stukjes rundvlees in jus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Pittige sperzieboontjes
 • Gebonden rundvleessoep
 • Aardappelpannenkoeken

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Wormerland regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor type seniorenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Bekijk met name het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire services bieden een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u direct nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin geleverd aan huis door een lokale leverancier in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 gerechten. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Babi pangang, rijstfantasie en Chinese wokschotel. Op die manier kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is essentieel. Sommige ouderen of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Wormerland. Uw subsidie biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Wormer, Wijdewormer, Jisp.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Wormerland maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.wormerland.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1546).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente