Maaltijdservice Spierdijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Spierdijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Spierdijk? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl vindt u overzichtelijk diverse aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,75 per maaltijd. Flink uitpakken met Rabarbercompote en Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijdservice in Spierdijk beschikt u over gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteKoggenland
Netnummer0229 (+31229)
Postcode1642
PrijsindicatieVanaf €5,83
Maaltijd suggestieChili sin carne

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Spierdijk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in en rondom Spierdijk. U kunt denken aan grote partijen als Apetito of Coop. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verschillende partijen en slagerijen. Elke aanbieder heeft zo een eigen type maaltijd en voorwaarden. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgers probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er voorkeuren zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Spierdijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Spierdijk. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste services bieden ook een praktische boodschappenservice voor senioren. Op die manier haalt u direct belangrijke boodschappen als honing of vuilniszakken. Doorgaans kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Spierdijk

Hebt u interesse in smaakvolle diepvriesmaaltijd in Spierdijk? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn verscheidene mogelijkheden die mogelijk aansluiten op uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Boe­ren­kool­stoof met ei en Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes. Onderstaand bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Omring – De OeverTheresiahof 111641 LASpierdijk
Slagerij RoodVijverhof 111633 DSAvenhorn
Wilgaerden – De WilgBetsy Perk 171628 PEHoorn
SPAR TijmsAmmerdorfferstraat 31645 SHUrsem
Wilgaerden – De InloopBavohof 11645 VPUrsem
Omringrestaurant BerkhoutSlagterslaan 21647 CABerkhout
SPAR van SantenBurgemeester P. Kromplein 7A1657 AHAbbekerk
SPAR van ZeijlNieuwstraat 49-511671 BBMedemblik
Keurslager BlokdijkNieuwstraat 681671 BGMedemblik
Omring – Sint MartinusRidderstraat 11671 CSMedemblik
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Spierdijk voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Rode bieten met een speklap en jus kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €5,4.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gewokte spinazie is er al vanaf €7,25.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Harira, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Pistache ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Koggenland. Meer informatie kan u lezen op www.koggenland.nl. Bekijk ook meer informatie over Vegetarische maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Koggenland
 • Netnummer: 0229 (+31229)
 • Hoofdpostcode: 1642
 • Lokale wijk: Westerkoggenland

Maaltijden tips

 • Speklapje in jus
 • Kip in roomsaus
 • Chicken Lunges
 • Runderbouillon
 • Sperziebonen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Spierdijk regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote aanbieders werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 20 menu’s. Binnen het vriesvers-segment is het assortiment beperkt tot 75 – 125 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Wisselmenu Asperge Brabanconne en Chili con carne. Rijst-groenteschotel. Daardoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Spierdijk. Een voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Westerkoggenland, Spierdijk, Zuidermeer, Ursem, Avenhorn, Oudendijk, Obdam, Hensbroek.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Spierdijk maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.koggenland.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 1641, 1642, 1643).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan