Maaltijdservice Berkhout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berkhout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Berkhout? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl bekijkt u overzichtelijk diverse aanbieders in uw regio. Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,50 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes en Alaska-koolvis? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdservice in Berkhout krijgt u uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteKoggenland
Netnummer0229 (+31229)
Postcode1647
PrijsindicatieVanaf €5,86
Maaltijd suggestiePastaschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Berkhout

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Berkhout. Neem grote bezorgers als Royal Foods of EkoPlaza. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene organisaties en slagerijen. Iedere partij biedt een “eigen” productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de bezorgers snel en makkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Bestaan er speciale voorkeuren als bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Berkhout? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berkhout. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven hebben ook een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval koop men gelijk nuttige boodschappen zoals salades en rijstepap. In algemene zin kosteloos afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Berkhout

Hebt u interesse in complete diepvriesmaaltijd in Berkhout? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei maaltijdservices die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en mogelijke diëten. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen en Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Onderstaand tonen wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u extra voordelig verse maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Omringrestaurant BerkhoutSlagterslaan 21647 CABerkhout
Wilgaerden – De InloopBavohof 11645 VPUrsem
SPAR TijmsAmmerdorfferstraat 31645 SHUrsem
SPAR van SantenBurgemeester P. Kromplein 7A1657 AHAbbekerk
SPAR van ZeijlNieuwstraat 49-511671 BBMedemblik
Keurslager BlokdijkNieuwstraat 681671 BGMedemblik
Omring – Sint MartinusRidderstraat 11671 CSMedemblik
SPAR van der WerkNoorderpad 591674 NTOpperdoes
Omringrestaurant OpperdoesBurgemeester Pierhagenlaan 21674 PBOpperdoes
SPAR BrouwerKorteling 101679 VHMidwoud
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berkhout voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans kunt u al bestellen vanaf €3,85.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €7,3.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Schaaldierensoep, extra groenten en iets lichts zoals Aardbeien ijs achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Koggenland. Meer hierover kunt u teruglezen op www.koggenland.nl. Bekijk ook meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Koggenland
 • (Regio) nummer: 0229 (+31229)
 • Centrale postcode: 1647
 • Veel gezochte wijk: Westerkoggenland

Maaltijden tips

 • Spinaziestamppot
 • Rabarbercompote
 • Hutspot, hachee
 • Aardappelpuree
 • Gehakt in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Berkhout regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor ouderenmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote services bieden een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk bezorgd middels een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 20 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan kan men kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten of Macaroni, groenten-tomatensaus. Zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de menulijsten kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. We hebben het over thuishulp bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Berkhout. Uw tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in o.a. Westerkoggenland, Spierdijk, Zuidermeer, Ursem, Avenhorn, Oudendijk, Obdam, Hensbroek.
 • Voordelige thuismaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Berkhout maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.koggenland.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1647).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan