Maaltijdservice Langedijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Langedijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Langedijk? Via de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u snel en simpel verschillende services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,90 per maal. Smullen van Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree en Savooiekool? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Langedijk smult u weer van complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteLangedijk
Netnummer0226 (+31226)
Postcode1722
PrijsindicatieVanaf €5,28
Maaltijd suggestieKip korma, rijstmix

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Langedijk

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de buurt van Langedijk. Neem bijv. grote bezorgers als Uitgekookt of Picnic. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor verschillende instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier hanteert een eigen type maaltijd en voorwaarden. Middels Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bezorgers probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met eerst een proefpakket. Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Langedijk? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel bezorgmaaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Later worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven geur, kleur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Langedijk. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse leveranciers bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee krijgt u gelijk nuttige boodschappen zoals brood en volle yoghurt. In algemene zin gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Langedijk

Bent u op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Langedijk? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u juist een organisatie gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende soorten maaltijden die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Witlof ovenschotel. Op deze pagina bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten testen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen vast abonnement. Lees ook verder over: Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Catering LangedijkReiger 491722 DSZuid-Scharwoude
SPAR MaaltijdserviceBurg. Hoogenboomlaan 331718 BHHoogwoud
Wilgaerden – ZandhoveSpanbroekerweg 1681715 GVSpanbroek
BuitenzorgDokter Wilminkstraat 1431722 XRZuid-Scharwoude
Wonen Plus WelzijnPlatte Ven 1031723 APNoord-Scharwoude
Keurslager KlaverDorpsstraat 5501723 HHNoord-Scharwoude
Stichting Wonen Plus WelzijnDorpsstraat 6101723 HJNoord-Scharwoude
Keurslager van ZoonenTrambaan 711733 AXNieuwe Niedorp
De TrambaanKoperwiek 301733 BANieuwe Niedorp
Wonen Plus WelzijnWatersnip 721733 BGNieuwe Niedorp
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Langedijk voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Glutenvrije spaghetti met courgette en kip is beschikbaar vanaf €5,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree bestelt u vanaf €4,9.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Biogarde wordt al bezorgd vanaf €6,7.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Kreeftensoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Aardbeien ijs om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Langedijk. Overige informatie kunt u teruglezen op www.gemeentelangedijk.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Dieetmaaltijden.

Kerngegevens

Voorbeelden van maaltijden

 • Ertwensoep met rookworst
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Verse komkommersalade
 • Verse rauwkostsalade

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Langedijk aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor type maaltijdservice aansluit op uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en selecteer er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de aanbieders hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden voor senioren worden vaak thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 25 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. Steeds vaker is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Wokgroenten teriyaki en Gebakken rijst. Hiermee ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Langedijk. Uw subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Wijk 00.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een partij waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Langedijk maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.gemeentelangedijk.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1722).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente