Maaltijdservice Bergen Noord-Holland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bergen Noord-Holland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bergen Noord-Holland? Door middel van onze vergelijker achterhaalt u gemakkelijk verschillende bezorgdiensten in de buurt. Warm geleverd, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,55 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Pannenkoekenschotel en Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Bergen Noord-Holland geniet u van uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
Netnummer072 (+3172)
Postcode1817
PrijsindicatieVanaf €5,04
Maaltijd suggestieVerse fruitsalade

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Bergen Noord-Holland

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die bezorgen in Bergen Noord-Holland. Bijvoorbeeld grote partijen als Van Marle of Ekonoom. Ook in de gemeente zelf bestaan er verscheidene initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie biedt een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze pagina kunt u dus de leveranciers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er bepaalde wensen als bijv. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Bergen Noord-Holland? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Door dit proces blijven voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bergen Noord-Holland. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Meerdere firma’s voorzien in een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt men probleemloos de boodschappen zoals zeewier burger en halfvolle melk. Meestal gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bergen Noord-Holland

Bent u specifiek op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bergen Noord-Holland? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze leveranciers die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kruudmoes met gortepap of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Op seniorenmaaltijd.nl treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u extra voordelig uitstekende maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgBergerweg 80A1817 BKAlkmaar
Zorgcirkel – De HoeverstaeteTerborchhof 11816 LVAlkmaar
Keurslager GrootVan Ostadelaan 2761816 JHAlkmaar
Alkcare – ’t RekerheemHof van Luxemburg 631825 TCAlkmaar
Warme maaltijdvoorziening De HofstaeteDaalmeereiland 401827 KXAlkmaar
Keurslager GrootJohanna Naberstraat 551827 LBAlkmaar
Alkcare – De OldeburghHerenweg 911829 ACAlkmaar
SPAR F. de RuijterNyenburgh 991829 GCOudorp
Eetwinkel De ReusNoordeinde 141843 JHGrootschermer
ViVa! – De LoetDe Loet 11851 CRHeiloo
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergen Noord-Holland voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt is afhankelijk van bijvoorbeeld het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip kerrie ananas met risotto bestelt u vanaf €4,95.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes is er al vanaf €6,65.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Aspergesoep, een extra salade en om het compleet te maken Gortepap na. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Bergen Noord-Holland. Meer hierover is beschikbaar op www.bergen-nh.nl. Bekijk ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Stats & Facts

Maaltijden suggesties

 • Visburger met groenten
 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden tomatensoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Boerengehaktschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Bergen Noord-Holland regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende services.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men gelijk opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit per telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De thuismaaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met om en nabij de 15 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan kan men kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten en Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli. Hiermee zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Denk aan assistentie bij boodschappen doen en koken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie maaltijdvoorziening Bergen Noord-Holland. Een tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder Bergen Binnen, Bergen aan Zee, Buitengebied Bergen, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een leverancier waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Bergen Noord-Holland maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.bergen-nh.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1930, 1931).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente