Maaltijdservice Bergen aan Zee

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bergen aan Zee voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Bergen aan Zee? Door gebruik te maken van deze website treft u snel en simpel diverse aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,10 per maaltijd. Flink uitpakken met Kip naar oma’s recept sperziebonen, aardappelpuree, tomatenblokjes en Appelpannenkoek? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Bergen aan Zee profiteert u van voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
Netnummer072 (+3172)
Postcode1865
PrijsindicatieVanaf €6,66
Maaltijd suggestieBami kip saté

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Bergen aan Zee

Er zijn nogal wat maaltijdservices in Bergen aan Zee. Denk dan aan grote organisaties als Van Marle of HelloFresh. Maar ook in de buurt zien we tal van aanbieders en slagerijen. Ieder bedrijf heeft weer een heel eigen productaanbod en voorwaarden. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de organisaties eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Bergen aan Zee? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bergen aan Zee. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste firma’s faciliteren daarnaast een nuttige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zodoende koop men direct nuttige boodschappen zoals snoep en salades. Normaliter gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bergen aan Zee

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Bergen aan Zee? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een service die zich focust op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Op deze pagina bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u extra voordelig heerlijke maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Lees ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ViVa! – De MarkeSaenehof 11862 JABergen
De HaemstedeBeemsterlaan 61861 LHBergen
Tafeltje DekjeBinnenhof 9-111861 JWBergen
Welzijn BergenHeereweg 1501871 EMSchoorl
SPAR PoldervaartHeereweg 2791873 GBGroet
Viva! – de BoogaertDe Boogaert 371901 GPCastricum
ViVa! – de SantmarkDe Santmark 11901 WZCastricum
Slagerij van der PoelGeesterduin 331902 EJCastricum
ViVa! – De CamerenLage Weide 31906 XALimmen
ViVa! – GeesterheemDokter Brugmanstraat 151911 ENUitgeest
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergen aan Zee voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Lasagna bolognese is er al voor €6,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €3,95.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie kan je kopen vanaf €7,4.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Budae jjigae, een extra salade en een dessert als Dame blanche om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Bergen Noord-Holland. Meer hierover leest u op www.bergen-nh.nl. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Feiten

Tips voor maaltijden

 • Indisch gehaktbrood
 • Raapstelen stamppot
 • Kip korma, rijstmix
 • Gebakken kibbeling
 • Witlof a la creme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Bergen aan Zee aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor ouderenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies er een. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de services bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans is dat mogelijk telefonisch, via een menulijst, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 20 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Spaghetti, tonijn, kappertjes of Ajam pangang, bami goreng. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is essentieel. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft thuishulp bij boodschappen doen en koken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Bergen aan Zee. Een tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Bergen Binnen, Bergen aan Zee, Buitengebied Bergen, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een partij waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Bergen aan Zee maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.bergen-nh.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 1865).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan