Maaltijdservice Bergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Bergen? D.m.v. seniorenmaaltijd.nl treft u overzichtelijk diverse aanbieders in uw regio. Tafeltje dekje, of een magnetronmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €5,00 per maal. Smullen van Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree of Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Bergen geniet u van de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
Netnummer072 (+3172)
Postcode1861
PrijsindicatieVanaf €6,65
Maaltijd suggestieNasi kip saté

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Bergen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Bergen. Denk dan aan grote bedrijven als Kantenklaarmaaltijden.nl of Gooise Tafel. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor allerlei leveranciers en zorginstellingen. Iedere partij heeft zo z’n eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de leveranciers rustig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Bergen? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bergen. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers bieden ook een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee haalt u eenvoudig de boodschappen zoals keukenpapier en ontbijtspek. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bergen

Op zoek naar een oplossing voor complete diepvriesmaaltijd in Bergen? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn diverse bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Hete Bliksem met een speklapje of Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Onderstaand ziet u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Viva! – OverkerckStationsweg 921852 LNHeiloo
Trefpunt HeilooAbraham du Bois-hof 21852 EZHeiloo
Keurslager BurgerHet Loo 271851 HTHeiloo
Tafeltje DekjeBinnenhof 9-111861 JWBergen
De HaemstedeBeemsterlaan 61861 LHBergen
ViVa! – De MarkeSaenehof 11862 JABergen
Welzijn BergenHeereweg 1501871 EMSchoorl
SPAR PoldervaartHeereweg 2791873 GBGroet
Viva! – de BoogaertDe Boogaert 371901 GPCastricum
ViVa! – de SantmarkDe Santmark 11901 WZCastricum
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergen voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. de leverancier, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten is er al vanaf €5,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Scholfilet met kerrieroom uit de oven bestelt u vanaf €3,5.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Aspergesoep, een extra salade en een dessert als Taart achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Bergen Noord-Holland. Praktische info treft u op www.bergen-nh.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Feiten

Maaltijd ideeën

 • Schnitzel pepersaus
 • Varkensfilet in jus
 • Heldere kippensoep
 • Gestoofde peertjes
 • Broccoli kaassaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Bergen regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk soort thuismaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijdservices verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat per telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De menu’s worden vaak tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 maaltijden. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kip, worteltjes, aardappelpuree of Zalm in roomsaus. Handig, want zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Via de menulijsten kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of beperkten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan steun bij koken, eten en opruimen. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Bergen. Uw regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Netjes bezorgd in o.a. Bergen Binnen, Bergen aan Zee, Buitengebied Bergen, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een service waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Bergen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.bergen-nh.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1860, 1861, 1862).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan