Maaltijdservice Egmond aan Zee

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Egmond aan Zee voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Egmond aan Zee? Middels www.seniorenmaaltijd.nl bekijkt u snel en simpel verschillende leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €3,50 per keer. Aanschuiven voor Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen en Nasi kip saté? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdservice in Egmond aan Zee krijgt u verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
Netnummer072 (+3172)
Postcode1931
PrijsindicatieVanaf €6,71
Maaltijd suggestieRunderbouillon

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Egmond aan Zee

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die bezorgen in Egmond aan Zee. We hebben het over interessante bedrijven als Mealhero en/of Etume. Maar ook op regionaal niveau zien we tal van instanties en slagerijen. Ieder bedrijf hanteert een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van deze website kan u daarom de bedrijven eenvoudig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Heeft u bepaalde wensen zoals onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Egmond aan Zee? Er kan meer dan u denkt! Best veel bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en vitamines beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Egmond aan Zee. Perfect voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Meestal gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal services bieden ook een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee krijgt men gelijk nuttige boodschappen zoals koffiepads en koffiecreamer. Dikwijls kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Egmond aan Zee

Bent u specifiek op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Egmond aan Zee? Of zoekt u de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit diverse seniorenmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen of Lasagna bolognese. Op deze pagina vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Zodoende kunt een voor een lage prijs heerlijke maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ViVa! – StrammerzoomMozartlaan 1B1921 XCAkersloot
BuffettenpaleisMolenlei 131921 CXAkersloot
Tafeltje dekje CastricumPontweg Noord 41921 CBAkersloot
Zorgcirkel – AgnesRooseveltstraat 11931 VNEgmond aan Zee
Keurslagerij BurgerNieuwe Egmonderstraatweg 1-7A1934 PAEgmond aan den Hoef
Viva! – LommerlustPeperstraat 171941 GABeverwijk
Handgraaf MaaltijdenLeliestraat 21943 LKBeverwijk
Keurslagerij DekkerWijkerbaan 4a1945 SEBeverwijk
Beverwijk – ViVa! ElsantaPresident Kennedyplein 2251945 SGBeverwijk
ViVa! – Huis ter WijckPlesmanweg 11945 WKBeverwijk
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Egmond aan Zee voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met elementen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kabeljauw in kruidensaus is er al voor €4.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen bestelt u vanaf €5,8.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Broccolisoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Flensjes achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Bergen Noord-Holland. Meer details treft u op www.bergen-nh.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Kant en klaar maaltijden.

Feiten

Maaltijden tips

 • Pannenkoekenschotel
 • Gekookte aardappels
 • Stamppot boerenkool
 • Gekruide krieltjes
 • Witlof ovenschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Egmond aan Zee bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk soort opwarmmaaltijd matcht met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste dienstverleners hebben een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men direct nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment is het assortiment beperkt tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem en Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel. Zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: wekelijks. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. We hebben het over thuishulp bij boodschappen doen en koken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Egmond aan Zee. De beschikbare voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Bergen Binnen, Bergen aan Zee, Buitengebied Bergen, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Egmond aan Zee maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.bergen-nh.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 1930, 1931).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan