Maaltijdservice Groet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Groet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Groet? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker treft u moeiteloos verschillende leveranciers in uw regio. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,30 per gerecht. Aanschuiven voor Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst of Bami, quorn, satésaus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdservice in Groet krijgt u de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
Netnummer072 (+3172)
Postcode1873
PrijsindicatieVanaf €6,68
Maaltijd suggestieKervelroomsoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Groet

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Groet. Neem bijv. grote organisaties als Kantenklaarmaaltijden.nl en Marley Spoon. Maar ook op regionaal niveau bestaan er verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Elk bedrijf biedt een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze tool kunt u derhalve de bezorgers probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er in uw geval specifieke wensen als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Groet? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven structuur en smaak ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Groet. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste firma’s voorzien in een nuttige boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier bestelt u snel belangrijke boodschappen als zuivelproducten of vleeswaren. Vaak gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Groet

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Groet? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een leverancier gericht op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene leveranciers die mogelijk passen bij uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Aspergesoep met zalm of Stamppot Zuurkool met appel. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt een voor een lage prijs gezonde maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. Lees ook verder over: Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR PoldervaartHeereweg 2791873 GBGroet
Welzijn BergenHeereweg 1501871 EMSchoorl
ViVa! – De MarkeSaenehof 11862 JABergen
Viva! – de BoogaertDe Boogaert 371901 GPCastricum
ViVa! – de SantmarkDe Santmark 11901 WZCastricum
Slagerij van der PoelGeesterduin 331902 EJCastricum
ViVa! – De CamerenLage Weide 31906 XALimmen
ViVa! – GeesterheemDokter Brugmanstraat 151911 ENUitgeest
Keurslager HooglandJulianaweg 311921 BDAkersloot
Tafeltje dekje CastricumPontweg Noord 41921 CBAkersloot
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Groet voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Poffertjes met poedersuiker vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Erwtensoep met rookworst kunt u al laten bezorgen vanaf €4,05.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €7,2.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Budae jjigae, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Haagse bluf als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Bergen Noord-Holland. Overige informatie treft u op www.bergen-nh.nl. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Stats & Facts

Maaltijd ideeën

 • Gestoofde spitskool
 • Andijvie a la creme
 • Varkenslapje in jus
 • Gepofte aardappels
 • Push Up Meatballs

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Groet aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor ouderenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en geef de voorkeur door. Bekijk met name het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De menu’s worden dikwijls aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 30 menu’s. Bij vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vast weekmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Rundvlees in basilicumsaus en Speklapje in jus. Handig, want zo ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld ondersteuning bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Groet. Uw voorziening kan u veel opleveren:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Bergen Binnen, Bergen aan Zee, Buitengebied Bergen, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een bezorgdienst waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Groet maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.bergen-nh.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 1873).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan