Maaltijdservice Egmond-Binnen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Egmond-Binnen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Egmond-Binnen? Geholpen door deze pagina vergelijkt u moeiteloos verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,55 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebakken aardappels of Kersenpannenkoek? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijdservice in Egmond-Binnen beschikt u over ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
Netnummer072 (+3172)
Postcode1935
PrijsindicatieVanaf €6,73
Maaltijd suggestieMinestronesoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Egmond-Binnen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Egmond-Binnen. Denk dan aan belangrijke maaltijdbezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl en Coop. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verschillende organisaties en wijkrestaurants. Iedere partij heeft weer zijn eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Geholpen door Seniorenmaaltijd.nl kunt u de organisaties rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er dieetwensen zoals onder andere glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Egmond-Binnen? Ook dan bent u welkom! Legio maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Egmond-Binnen. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders faciliteren daarnaast een premium boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval krijgt u gelijk de boodschappen zoals druiven of vanille vla. Doorgaans kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Egmond-Binnen

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Egmond-Binnen? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u juist een leverancier die zich focust op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn flink wat leveranciers die mogelijk aansluiten op uw omstandigheden en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Flensjes met fruit. Op deze pagina treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Onze tip: begin met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij BurgerNieuwe Egmonderstraatweg 1-7A1934 PAEgmond aan den Hoef
Zorgcirkel – AgnesRooseveltstraat 11931 VNEgmond aan Zee
ViVa! – StrammerzoomMozartlaan 1B1921 XCAkersloot
Viva! – LommerlustPeperstraat 171941 GABeverwijk
Handgraaf MaaltijdenLeliestraat 21943 LKBeverwijk
Keurslagerij DekkerWijkerbaan 4a1945 SEBeverwijk
Beverwijk – ViVa! ElsantaPresident Kennedyplein 2251945 SGBeverwijk
ViVa! – Huis ter WijckPlesmanweg 11945 WKBeverwijk
SPAR PolisteVerl. Voorstraat 561949 CNWijk Aan Zee
BuurtzorgRelweg 11 A1949 EBWijk aan Zee
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Egmond-Binnen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van factoren als de organisatie, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree is er al vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Thukpa, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Dulce de leche na. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Bergen Noord-Holland. Meer hierover treft u op www.bergen-nh.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Uitgekookt.

Cijfers en feiten

Maaltijden suggesties

 • Aspergesoep met zalm
 • Pittige Thaise soep
 • Varkenssteak in jus
 • Spagheti carbonara
 • Naturel-pannenkoek

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Egmond-Binnen regelen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en selecteer er een. Bekijk met name het aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u probleemloos nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de website. De seniorenmaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Boerenkool, rundergehakt of Runderlapje met vleesjus, aardappelpuree, rode kool met appel. Hiermee kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. Denk aan steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Egmond-Binnen. De beschikbare regeling is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Bergen Binnen, Bergen aan Zee, Buitengebied Bergen, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Egmond-Binnen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.bergen-nh.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1935).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan