Maaltijdservice Egmond aan den Hoef

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Egmond aan den Hoef voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Egmond aan den Hoef? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u eenvoudig verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,90 p.p. Aanschuiven voor Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, broccoli en Pannenkoeken met spek? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdservice in Egmond aan den Hoef profiteert u van complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBergen Noord-Holland
Netnummer072 (+3172)
Postcode1934
PrijsindicatieVanaf €6,72
Maaltijd suggestieAspergesoep vg

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Egmond aan den Hoef

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Egmond aan den Hoef. Bijvoorbeeld erkende aanbieders als Mealhero en/of Picnic. Ook binnen de gemeente zijn er interessante organisaties en speciale eetpunten. Iedere organisatie heeft zo z’n eigen keuken en voorwaarden. Door middel van onze tool kunt u dus de organisaties probleemloos met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Egmond aan den Hoef? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Egmond aan den Hoef. Vaak toegepast door bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheideneservices beschikken over een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende bestelt men moeiteloos de boodschappen zoals halfvolle melk en volle yoghurt. Normaliter gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Egmond aan den Hoef

Hebt u interesse in uitstekende diepvriesmaaltijd in Egmond aan den Hoef? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene opties die mogelijk aansluiten op uw wensen en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Pastaschotel: kip met broccoli of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen. Verderop bieden wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig gezonde maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een abonnement. Lees ook meer over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij BurgerNieuwe Egmonderstraatweg 1-7A1934 PAEgmond aan den Hoef
Zorgcirkel – AgnesRooseveltstraat 11931 VNEgmond aan Zee
ViVa! – StrammerzoomMozartlaan 1B1921 XCAkersloot
Viva! – LommerlustPeperstraat 171941 GABeverwijk
Handgraaf MaaltijdenLeliestraat 21943 LKBeverwijk
Keurslagerij DekkerWijkerbaan 4a1945 SEBeverwijk
Beverwijk – ViVa! ElsantaPresident Kennedyplein 2251945 SGBeverwijk
ViVa! – Huis ter WijckPlesmanweg 11945 WKBeverwijk
SPAR PolisteVerl. Voorstraat 561949 CNWijk Aan Zee
BuurtzorgRelweg 11 A1949 EBWijk aan Zee
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Egmond aan den Hoef voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van factoren als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Witlof ovenschotel is er al voor €5,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Rode bieten met een speklap en jus is verkrijgbaar vanaf €5.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie wordt al bezorgd vanaf €6,75.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Courgettesoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Oranjevla om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Bergen Noord-Holland. Overige informatie treft u op www.bergen-nh.nl. Of klik door voor meer informatie over Maaltijdservice.

Gegevens

Suggesties van maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Spaghetti bolognese
 • Geglaceerde wortel
 • Flensjes met fruit

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Egmond aan den Hoef bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor type opwarmmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit door te bellen, via een menulijst, of online. De magnetronmaaltijden worden vaak geleverd door een behulpzame bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 30 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Boe­ren­kool­stoof met ei en Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei. Daardoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke week. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan hulp bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Egmond aan den Hoef. Een tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Bergen Binnen, Bergen aan Zee, Buitengebied Bergen, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef, Schoorl.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een service waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Egmond aan den Hoef maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.bergen-nh.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1934).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan