Maaltijdservice Santpoort-Noord

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Santpoort-Noord voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Santpoort-Noord? Door gebruik te maken van onze tool doorzoekt u supersnel verschillende leveranciers in uw regio. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,65 per keer. Aanschuiven voor Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree en Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Santpoort-Noord hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteVelsen
Netnummer023 (+3123)
Postcode2071
PrijsindicatieVanaf €6,84
Maaltijd suggestiePenne carbonara

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Santpoort-Noord

We zien meer en meer maaltijdservices in Santpoort-Noord. Denk dan aan erkende maaltijdbezorgers als Royal Foods en Bofrost. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verscheidene leveranciers en zorginstellingen. Elk bedrijf wordt bestempeld door zijn eigen keuken en voorwaarden. Door middel van Seniorenmaaltijd.nl kan u de organisaties rustig naast elkaar zetten. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er allergieën of dieetwensen als bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Santpoort-Noord? Dat is niet erg! Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Santpoort-Noord. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers beschikken over een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier bestelt men gelijk belangrijke boodschappen als cervelaat en slagroom. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Santpoort-Noord

Op zoek naar een oplossing voor smaakvolle diepvriesmaaltijd in Santpoort-Noord? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende maaltijdservices die mogelijk aansluiten bij uw wensen en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Asperge beenham schotel of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Onderstaand ontdekt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig verse maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De Rijp – KennemerhartBloemendaalseweg 1342061 SCBloemendaal
De Eetclub – PluspuntFlemingstraat 552041 VWZandvoort
Keurslagerij van der GeestRivièradreef 462037 AHHaarlem
Keurslager van der GeestRaadhuisstraat 942101 HJHeemstede
Slagerij KuijkJan van Goyenstraat 242102 CBHeemstede
Home InsteadCruquiusweg 12102 LSHeemstede
BuurtzorgCamplaan 412103 GVHeemstede
SPAR AdemaTe Winkelhof 252105 TAHeemstede
VersmarktAmstellaan 72105 VDHeemstede
Restaurant SonnemansZandvoortselaan 2632116 ENBentveld
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Santpoort-Noord voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door elementen als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Peultjes met een gehaktbal en appelmoes is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen bestelt u vanaf €4.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst is er al vanaf €6.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Bonensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Vlaflip achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Velsen. Aanvullende info is beschikbaar op www.velsen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Dieetmaaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Velsen
 • Regionummer: 023 (+3123)
 • Centrale postcode: 2071
 • Lokale wijk: Velsen-Zuid

Suggesties van maaltijden

 • Verse rauwkostsalade
 • Klapstuk met hutspot
 • Schnitzel pepersaus
 • Varkensfilet in jus
 • Chinese wokschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Santpoort-Noord bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of via de website. De gerechten worden dikwijls aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 15 gerechten. Bij vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie en Ribkarbonade in jus. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of hulpbehoevenden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Denk aan thuishulp bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Santpoort-Noord. De ontvangen voorziening biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in o.a. Velsen-Zuid en Driehuis, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West, Zee- en Duinwijk, Velsen-Noord, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndammerpolder.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Santpoort-Noord maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.velsen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 2070, 2071).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan