Maaltijdservice Spaarndam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Spaarndam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Spaarndam? Dankzij seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u supersnel verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. Nu al voor €3,85 p.p. Flink uitpakken met Penne pesto, kip, groene groenten of Foe yong hai? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Spaarndam smult u weer van uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlem
Netnummer023 (+3123)
Postcode2063
PrijsindicatieVanaf €6,81
Maaltijd suggestieChicken Lunges

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Spaarndam

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de omgeving van Spaarndam. U kunt denken aan populaire bezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl en/of Coop. Ook binnen de gemeente zien we tal van instellingen en zorginstellingen. Iedere optie onderscheidt zich door een “eigen” type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl kan u de aanbieders op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er allergieën of dieetwensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Spaarndam? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven structuur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Spaarndam. Perfect voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers beschikken over een premium boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt men probleemloos verse of handige boodschappen als theekoekjes en afwasborstel. Gewoonlijk zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Spaarndam

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Spaarndam? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn diverse soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kibbeling met kruidendip of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Onderstaand ziet u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De Rijp – KennemerhartBloemendaalseweg 1342061 SCBloemendaal
De Eetclub – PluspuntFlemingstraat 552041 VWZandvoort
Keurslagerij van der GeestRivièradreef 462037 AHHaarlem
Keurslager van der GeestRaadhuisstraat 942101 HJHeemstede
Slagerij KuijkJan van Goyenstraat 242102 CBHeemstede
Home InsteadCruquiusweg 12102 LSHeemstede
BuurtzorgCamplaan 412103 GVHeemstede
SPAR AdemaTe Winkelhof 252105 TAHeemstede
VersmarktAmstellaan 72105 VDHeemstede
Restaurant SonnemansZandvoortselaan 2632116 ENBentveld
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Spaarndam voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes wordt al bezorgd vanaf €5,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Spareribs met patat en salade kunt u al bestellen vanaf €4,25.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree kan je kopen vanaf €6,4.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Minosoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Vruchtensalade achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Haarlem. Aanvullende info kunt u vinden op www.haarlem.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Albert Heijn.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Haarlem
 • Regionummer: 023 (+3123)
 • Postcode: 2063
 • Veel gezochte wijk: Oude

Voorbeelden van maaltijden

 • Kip in zoetzure saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Verse waldorfsalade
 • Stamppot boerenkool
 • Hutspot met hachee

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Spaarndam bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Let met name op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen bezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 20 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Javaanse kip five-spices, mihoen goreng en Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen. Daardoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Spaarndam. De beschikbare regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Zij leveren in de regio, waaronder Oude Stad, Haarlemmerhoutkwartier, Zijlwegkwartier, Houtvaartkwartier, Duinwijk, Aarder- en Veerpolder, Amsterdamsewijk, Slachthuiswijk, Parkwijk, Transvaalwijk, Indischewijk, Ter Kleefkwartier, Te Zaanenkwartier, Vogelenwijk, Delftwijk, Vondelkwartier, Spaarndam, Europawijk, Boerhaavewijk, Molenwijk, Meerwijk.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een partij waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Spaarndam maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.haarlem.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 2063).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan