Maaltijdservice Haarlem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haarlem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Haarlem? Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl bekijkt u supersnel verschillende services in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de magnetron gaan: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,20. Genieten van Gehaktbal, spinazie a la crème en aardappelpartjes met peterselie of Vissticks met groenten? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdservice in Haarlem smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlem
Netnummer023 (+3123)
Postcode2011
PrijsindicatieVanaf €5,15
Maaltijd suggestieSucade Hollandaise

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Haarlem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Haarlem. Denk aan grote bedrijven als Royal Foods en/of Ekonoom. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor verscheidene instellingen en wijkrestaurants. Elke aanbieder heeft zo een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kan u de organisaties snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Haarlem? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat thuismaaltijden voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haarlem. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Veel aanbieders beschikken over een handige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee haalt men moeiteloos de supermarktartikelen als sinas of appelsap. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Haarlem

Op zoek naar een oplossing voor complete diepvriesmaaltijd in Haarlem? Of zoekt u echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder gericht op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit relatief veel opwarmmaaltijden die mogelijk matchen met uw omstandigheden en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Penne pesto, kip, groene groenten of Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. Hieronder ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze tip: begin met een proefpakket. Op die manier kunt u heel voordelig ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Tafeltje Dekje HaarlemGedempte Oude Gracht 1382011 GXHaarlem
VersmenuL.Springerstraat 161992 BWVelserbroek
Keurslager van HaasterSter Bastion 421991 PNVelserbroek
Keurslager KeirsgieterDe Ruijterweg 282014 AWHaarlem
FlexicuraLeidsevaart 5902014 HTHaarlem
BuurtzorgAmbonstraat 2A2022 DMHaarlem
VERS HaarlemA. Hofmanweg 1A2031 BHHaarlem
Kievit MaaltijdserviceWaarderweg 94 B2031 BRHaarlem
Hollandse MaaltijdserviceGoedkoopweg 162031 ELHaarlem
TSN ThuiszorgRichard Holkade 142033 PZHaarlem
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Haarlem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot Andijvie met spekjes kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Ajam pangang, bami goreng bestelt u vanaf €5,65.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Soto, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Vanille mousse om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Haarlem. Meer details bekijkt u op www.haarlem.nl. Op deze website leest u ook meer over Kant en klaar maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Haarlem
 • (Regio) nummer: 023 (+3123)
 • Centrale postcode: 2011
 • Lokale wijk: Oude

Maaltijd ideeën

 • Asperge beenham schotel
 • Eieromelet in kaassaus
 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden goulashsoep
 • Pannenkoekenschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Haarlem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast wat voor categorie bezorgmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote leveranciers werken met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men probleemloos opnieuw bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk via telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met pakweg 15 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kalkoenlapje met Provençaalse jus, gebakken wedges en wortelen met peterselie of Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden. Hiermee zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden meestal door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Haarlem. Een subsidie heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder andere Oude Stad, Haarlemmerhoutkwartier, Zijlwegkwartier, Houtvaartkwartier, Duinwijk, Aarder- en Veerpolder, Amsterdamsewijk, Slachthuiswijk, Parkwijk, Transvaalwijk, Indischewijk, Ter Kleefkwartier, Te Zaanenkwartier, Vogelenwijk, Delftwijk, Vondelkwartier, Spaarndam, Europawijk, Boerhaavewijk, Molenwijk, Meerwijk.
 • Goedkope thuismaaltijden van een verstrekker waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Haarlem maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.haarlem.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 2000, 2001, 2002, 2003, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2019, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, 2031, 2032, 2033, 2034, 2035, 2036, 2037, 2051).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente