Maaltijdservice Zandvoort

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zandvoort voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zandvoort? Middels de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u moeiteloos verschillende services die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,40 per persoon. Ouderwets genieten van Javaanse kip five-spices, mihoen goreng of Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijdservice in Zandvoort geniet u van heerlijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteZandvoort
Netnummer023 (+3123)
Postcode2042
PrijsindicatieVanaf €5,45
Maaltijd suggestieStoofpotje rundvlees

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten februari 2023

Senioren maaltijdservice in Zandvoort

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de omgeving van Zandvoort. We hebben het over erkende maaltijdbezorgers als Eet Smakelijk en Budget meals. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij allerlei aanbieders en restaurants. Elke optie heeft zo een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door deze pagina kunt u dus de bedrijven overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er speciale voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Zandvoort? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zandvoort. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

De meeste services hanteren ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. In dat geval koop u snel de boodschappen zoals brood of wilde tomaten mix. In algemene zin gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zandvoort

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Zandvoort? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn meerdere type aanbieders die mogelijk voldoen aan uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot Andijvie met spekjes of Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook. Verderop bekijkt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De Eetclub – PluspuntFlemingstraat 552041 VWZandvoort
Keurslagerij van der GeestRivièradreef 462037 AHHaarlem
Bi-zonder Maaltijdservice en CateringOliemolenplaats 72034 KMHaarlem
De Rijp – KennemerhartBloemendaalseweg 1342061 SCBloemendaal
Keurslager van der GeestRaadhuisstraat 942101 HJHeemstede
Slagerij KuijkJan van Goyenstraat 242102 CBHeemstede
Home InsteadCruquiusweg 12102 LSHeemstede
BuurtzorgCamplaan 412103 GVHeemstede
SPAR AdemaTe Winkelhof 252105 TAHeemstede
VersmarktAmstellaan 72105 VDHeemstede
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Zandvoort voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Runderstoofpotje met stamppot hutspot is beschikbaar vanaf €6,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do kunt u al bestellen vanaf €4,9.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree is er al vanaf €6,7.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Soto, een gezonde salade en een dessert als Brownie om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Zandvoort. Aanvullende info leest u op www.zandvoort.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Mealhero.

Belangrijke info

Suggesties van maaltijden

 • Schnitzel mexico schotel
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Macaroni-gehakt schotel
 • Kip kantonees, rijstmix
 • Witlofschotel met ham

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zandvoort bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor categorie thuismaaltijd matcht met uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en geef de voorkeur door. Let goed op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in februari 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst van zo’n 20 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Snijbonen of Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree. Op die manier ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij gerechten maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. We hebben het over een thuishulp voor koken of het toedienen van eten. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO februari 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Zandvoort. De subsidie heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Zandvoort Noord, Zandvoort Zuid, Bentveld, Buitengebied.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een partij waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Zandvoort maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.zandvoort.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 2040, 2041, 2042).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente