Maaltijdservice Zwanenburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwanenburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Zwanenburg? Middels de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u moeiteloos verschillende bezorgdiensten in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €3,85 per gerecht. Aan tafel voor Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes en Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Zwanenburg krijgt u voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer020 (+3120)
Postcode1161
PrijsindicatieVanaf €5,08
Maaltijd suggestieRibkarbonade in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Zwanenburg

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die bezorgen in Zwanenburg. We hebben het over grote organisaties als Van Smaak of Ekomenu. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij tal van instellingen en wijkrestaurants. Iedere leverancier hanteert een eigen menu en voorwaarden. D.m.v. deze website kan u daardoor de services op uw gemak tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Zwanenburg? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwanenburg. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal firma’s hanteren ook een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee haalt u direct praktische of verse producten als bananen en brood. Veelal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zwanenburg

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Zwanenburg? Of heeft u liever de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en diëten/allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Zalm in dillesaus of Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Hieronder bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager SpronkZuideinde 141141 VJMonnickendam
Keurslager SpronkHet Spil 401141 SGMonnickendam
BuurtzorgHermanus Reyntjeslaan 21141 HCMonnickendam
Slagerij KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
Zorgcentra MeerlandenKamerlingh Onneslaan 1311171 AEBadhoevedorp
Slagerij StronkhorstAmsterdamseweg 1261182 HHAmstelveen
Keurslager KolkKostverlorenhof 171183 EAAmstelveen
Zonnehuis BeatrixGroenelaan 71186 AAAmstelveen
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwanenburg voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt gevormd door aspecten als de organisatie, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot spitskool met kaas is er al voor €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €3,55.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Maaltijdpoffertjes wordt al bezorgd vanaf €6,95.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Vermicellisoep, een gezonde salade en een toetje als Chocolade ijs achteraf. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Haarlemmermeer. Meer details is beschikbaar op www.haarlemmermeer.nl. Op deze website leest u ook meer over Glutenvrije maaltijden.

Gegevens

Maaltijd ideeën

 • Kerriesoep
 • Macaroni
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zwanenburg aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor thuismaaltijd matcht met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire leveranciers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u supersnel opnieuw bestellen. Doorgaans kan dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De bezorgmaaltijden worden altijd thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 menu’s. Bij vriesvers kan men kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie en Chili con carne. Rijst-groenteschotel. Zodoende kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of invaliden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Zwanenburg. Zo’n regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een service waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zwanenburg maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.haarlemmermeer.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 1160, 1161).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan