Maaltijdservice Haarlemmermeer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Haarlemmermeer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Haarlemmermeer? Geholpen door deze website achterhaalt u moeiteloos diverse aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,60 per maal. Ouderwets genieten van Pannenkoekenschotel en Abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Haarlemmermeer geniet u van ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer0252 (+31252)
Postcode2132
PrijsindicatieVanaf €5,17
Maaltijd suggestieGestoofde peertjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten maart 2024

Senioren maaltijdservice in Haarlemmermeer

We zien meer en meer maaltijdservices die bezorgen in Haarlemmermeer. We hebben het over grote maaltijdbezorgers als Royal Foods en/of De Familiebox. Ook in de gemeente zelf ontstaan er allerlei instellingen en verswinkels. Iedere service heeft zo een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de organisaties gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Bestaan er bepaalde wensen zoals onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Haarlemmermeer? Geen probleem! Een groot aantal maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven structuur en smaak gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Haarlemmermeer. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers hanteren ook een extra boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier krijgt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals jonge kaas en chocolade vla. In de regel kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Haarlemmermeer

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van smaakvolle diepvriesmaaltijd in Haarlemmermeer? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel opwarmmaaltijden die mogelijk matchen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Runderstoofpotje met stamppot hutspot of Kip in kerriesaus, doperwten, rijst. Verderop bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt meestal geen vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De BuurtBrasserieBurgemeester Pabstlaan 2602131 XWHoofddorp
PCSOH ’t KruispuntKruislaan 542131 WEHoofddorp
SPAR de BruynZwarteweg 442121 BCBennebroek
Slagerij WierdaSkagerrak 2122133 DWHoofddorp
Slagerij ReusAalburgplein 592134 CNHoofddorp
Keurslager van BourgondiënMuiderbos 1702134 SWHoofddorp
Keurslager KroezenMarkenburg 1012135 DSHoofddorp
BuurtzorgMarkenburg 1412135 DXHoofddorp
Thuis met RobertjanCruquiusdijk 792142 ESCruquius
PCSOH WesterkimZaaiersstraat 12151 CKNieuw-Vennep
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Haarlemmermeer voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes is verkrijgbaar vanaf €4,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Macaroni in tomatensaus, ham, kaas vindt u vaak al vanaf €3,7.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Rundvlees in jus is er al vanaf €5,55.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Uiensoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Crema catalana achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Haarlemmermeer. Meer informatie treft u op www.haarlemmermeer.nl. Of klik door voor meer informatie over Uitgekookt.

Stats & Facts

Maaltijd voorbeelden

 • Gehaktballen in uienjus
 • Zalmfilet in botersaus
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Varkenssaucijs in jus
 • Aspergesoep met zalm

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Haarlemmermeer regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor categorie maaltijdservice matcht met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de verstrekkers werken met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dit per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De magnetronmaaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in maart 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met ruwweg 15 gerechten. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Erwtensoep of Groentensoep. Zodoende krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw energie en levenslust. De warme maaltijd is essentieel. Diverse ouderen of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij maaltijden. Het betreft thuishulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO maart 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Haarlemmermeer. Een regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Haarlemmermeer maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.haarlemmermeer.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 2150, 2151, 2152, 2153).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente