Maaltijdservice Aalsmeerderbrug

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aalsmeerderbrug voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Aalsmeerderbrug? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u snel en simpel diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,00 per maal. Aanschuiven voor Witte rijst of Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdservice in Aalsmeerderbrug hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer0297 (+31297)
Postcode1436
PrijsindicatieVanaf €5,32
Maaltijd suggestieKipfilet in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Aalsmeerderbrug

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Aalsmeerderbrug. Denk aan belangrijke organisaties als Uitgekookt en/of Smakelijk Thuys. Maar ook in de buurt zijn er verschillende initiatieven en verswinkels. Elke optie wordt bestempeld door z’n eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij deze pagina kan u daardoor de services snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met dieetwensen als zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Aalsmeerderbrug? Geen probleem! Steeds meer maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aalsmeerderbrug. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Veel services hebben ook een premium boodschappenservice voor bejaarden. Daarmee koop u zonder moeite de boodschappen zoals zoetjes en havermout. Normaal gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Aalsmeerderbrug

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van de lekkerste diepvriesmaaltijd in Aalsmeerderbrug? Of prefereert u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden meerdere menu’s die mogelijk passen bij uw eisen voedingspatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Kabeljauw in kruidensaus of Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Onderstaand bieden wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant Het HofpleinClematisstraat 161431 SEAalsmeer
Keurslager KruyswijkOphelialaan 1551431 HDAalsmeer
Slagerij SteenZijdstraat 111431 EAAalsmeer
Restaurant Voor ElkaerNobelhof 11433 JZKudelstaart
BuurtzorgSchouwstraat 121435 KNRijsenhout
De Rusthoeve – De PopulierPopulierenstraat 11441 DPPurmerend
Zorgcirkel – De ViervorstPrimulastraat 821441 HCPurmerend
De Tien Gemeenten – De VijverHoornselaan 111442 AAPurmerend
Vlees & ZoVan Damplein 101448 NBPurmerend
Zorgcirkel – ZuidlandAbel Tasmanplein 31448 NLPurmerend
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aalsmeerderbrug voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Hutspot met worst is er al voor €5,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stamppot Boerenkool met rookworst bestelt u vanaf €4,25.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Aspergesoep is beschikbaar vanaf €7,2.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Borsjtsj, iets te drinken en iets lichts zoals Vruchtensalade om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Haarlemmermeer. Meer daarover leest u op www.haarlemmermeer.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Gegevens

Maaltijd voorbeelden

 • Garnalensoep
 • Beef Squats
 • Lekkerbekje
 • Snijbonen
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Aalsmeerderbrug aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk type opwarmmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijdservices geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u elke dag nog een bestelling doen. Vaak kan dat via de telefoon, via de papieren bestellijst of online. De seniorenmaaltijden worden niet zelden tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 15 menu’s. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Volkoren macaronischotel of Alaska-koolvis in mosterdsaus. Daardoor zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Aalsmeerderbrug. Zo’n regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een verstrekker waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Aalsmeerderbrug maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.haarlemmermeer.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1432, 1436).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan