Maaltijdservice Cruquius

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cruquius voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Cruquius? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u overzichtelijk verschillende organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,25 per persoon. Flink uitpakken met Nasi kip saté en Gestoofde wortel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Cruquius smult u weer van smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer023 (+3123)
Postcode2142
PrijsindicatieVanaf €6,93
Maaltijd suggestieRunderstoofpotje

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Cruquius

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Cruquius. U kunt denken aan populaire services als Eet Smakelijk of Smakelijk Thuys. Echter, ook heel lokaal zijn er interessante initiatieven en restaurants. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een “eigen” productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. D.m.v. onze tool kunt u de bedrijven snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket. Bestaan er dieetwensen als onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Cruquius? Er is gelukkig een alternatief. Best veel maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cruquius. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Veel organisaties bieden ook een speciale boodschappenservice voor ouderen. Daarmee bestelt u zonder moeite praktische of verse producten als afwasmiddel of leverworst. In de regel zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Cruquius

Bent u op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Cruquius? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een groot aantal leveranciers die mogelijk passen bij uw voorkeuren en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Spaghetti, tonijn, kappertjes. Onderstaand vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u extra voordelig complete maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Thuis met RobertjanCruquiusdijk 792142 ESCruquius
BuurtzorgMarkenburg 1412135 DXHoofddorp
Keurslager KroezenMarkenburg 1012135 DSHoofddorp
PCSOH WesterkimZaaiersstraat 12151 CKNieuw-Vennep
Slagerij OutshoornDe Symfonie 532151 MENieuw-Vennep
Keurslager van der MeerHändelplein 1932151 NNNieuw-Vennep
BuurtzorgLucas Bolsstraat 10d2152 CZNieuw Vennep
Baaij FreshKanaalstraat 572161 JCLisse
WelzijnsKompasNassaustraat 31b2161 RJLisse
Eten van MoesConstantijnstraat 182161 SKLisse
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cruquius voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van elementen als de organisatie, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Kabeljauw in kruidensaus vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot spruitjes met chorizo kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,45.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Bietensoep, een extra salade en iets fris zoals Bitterkoekjes mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Haarlemmermeer. Aanvullende info kunt u vinden op www.haarlemmermeer.nl. Of klik door voor meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Kerngegevens

Maaltijd ideeën

 • Varkenssaucijs in jus
 • Venkelsoep met dille
 • Klapstuk met hutspot
 • Pasta/tonijnschotel
 • Spagheti carbonara

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Cruquius aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welk soort thuismaaltijd in lijn is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dat door even te bellen, via een menulijst, of via de website. De menu’s worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 25 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Linzensoep met bleekselderij of Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst. Hiermee zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld assistentie bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Cruquius. Een tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Cruquius maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.haarlemmermeer.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 2142).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan