Maaltijdservice Vijfhuizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vijfhuizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vijfhuizen? Aan de hand van deze website vergelijkt u gemakkelijk verschillende bedrijven in uw regio. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,60 per maal. Aan tafel voor Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus of Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijdservice in Vijfhuizen geniet u van verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer023 (+3123)
Postcode2141
PrijsindicatieVanaf €6,92
Maaltijd suggestieSpaghetti Napoli

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Vijfhuizen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die bezorgen in Vijfhuizen. Bijvoorbeeld erkende aanbieders als Maaltijdservice.nl en De Familiebox. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich prima leveranciers en slagerijen. Elke aanbieder hanteert een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van deze pagina kunt u dus de bedrijven eenvoudig tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met dieetwensen als o.a. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Vijfhuizen? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer maaltijden aan huis voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vijfhuizen. Een redding voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse services hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor bestelt u snel nuttige boodschappen zoals halfvolle vanille yoghurt of havermoutpap. Veelal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Vijfhuizen

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Vijfhuizen? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn verscheidene type aanbieders die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes of Champignonsoep met rundvlees. Op deze pagina bekijkt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u heel voordelig gezonde maaltijden met verse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een vast lidmaatschap. Lees ook verder over: Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgMarkenburg 1412135 DXHoofddorp
Keurslager KroezenMarkenburg 1012135 DSHoofddorp
Keurslager van BourgondiënMuiderbos 1702134 SWHoofddorp
Thuis met RobertjanCruquiusdijk 792142 ESCruquius
PCSOH WesterkimZaaiersstraat 12151 CKNieuw-Vennep
Slagerij OutshoornDe Symfonie 532151 MENieuw-Vennep
Keurslager van der MeerHändelplein 1932151 NNNieuw-Vennep
BuurtzorgLucas Bolsstraat 10d2152 CZNieuw Vennep
Baaij FreshKanaalstraat 572161 JCLisse
WelzijnsKompasNassaustraat 31b2161 RJLisse
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vijfhuizen voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Rode bieten met een speklap en jus is er al vanaf €5,1.
 • Vriesverse maaltijd als Linzensoep met bleekselderij kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €7,25.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Consommé, een gezonde salade en iets lichts zoals Chocolademousse na. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Haarlemmermeer. Meer details treft u op www.haarlemmermeer.nl. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Gegevens

Maaltijd voorbeelden

 • Bami, quorn, satésaus
 • Varkensvlees in saus
 • Aspergesoep met zalm
 • Pittige Thaise soep
 • Geglaceerde wortel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Vijfhuizen bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor type seniorenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de populaire aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of email / internet. Het eten wordt gewoonlijk aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème en Rundergehaktbal in jus. Zo krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met assistentie bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Vijfhuizen. De subsidie heeft als voordeel:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Vijfhuizen maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.haarlemmermeer.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 2140, 2141).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan