Maaltijdservice Lijnden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lijnden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Lijnden? Door middel van onze tool bekijkt u snel en simpel verschillende leveranciers in uw regio. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,80 per keer. Smullen van Wisselmenu Asperge Brabanconne of Gepaneerde kipstukjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdservice in Lijnden smult u weer van ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
Netnummer023 (+3123)
Postcode1175
PrijsindicatieVanaf €5,11
Maaltijd suggestieGepaneerde varkensschnitzel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Lijnden

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Lijnden. Neem grote bezorgers als Uitgekookt en/of Culinair Kommers. Maar ook lokaal zien we allerlei leveranciers en slagerijen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van onze tool kunt u derhalve de bezorgdiensten eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket. Bestaan er bepaalde wensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Lijnden? Geen probleem! Flink wat thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lijnden. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel firma’s beschikken over een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt u gelijk nuttige boodschappen zoals biscuits of afbak broodmandje. In de regel gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Lijnden

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Lijnden? Of heeft u liever de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen of Een pizza hawai. Op deze pagina vindt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u heel voordelig smaakvolle maaltijden met verse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcentra MeerlandenKamerlingh Onneslaan 1311171 AEBadhoevedorp
Slagerij KonijnZwanenburgerdijk 4671161 NWZwanenburg
Keurslager SpronkZuideinde 141141 VJMonnickendam
Slagerij StronkhorstAmsterdamseweg 1261182 HHAmstelveen
Keurslager KolkKostverlorenhof 171183 EAAmstelveen
Zonnehuis BeatrixGroenelaan 71186 AAAmstelveen
Slagerij BobeldijkWestwijkplein 861187 LVAmstelveen
Keurslager VerhoefBrink 681188 NDAmstelveen
Keurslager StronkhorstDorpsstraat 361191 BKOuderkerk aan de Amstel
Seniorenrestaurant OuderkerkDiederick van Haarlemstraat 31191 BPOuderkerk aan de Amstel
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lijnden voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door aspecten als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Rode bieten met een speklap en jus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Pompoensoep met vermicelli kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree kan je kopen vanaf €7.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Pompoensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Bananenvla na. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Haarlemmermeer. Aanvullende info kunt u vinden op www.haarlemmermeer.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Informatie

Tips voor maaltijden

 • Aspergesoep
 • Uiensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Runderhachee, stamppot hutspot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Lijnden regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor maaltijdservice past bij uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let goed op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de aanbieders hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Meestal kan dat via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor senioren worden veelal tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 maaltijden. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie of Rundergehaktbal met jus en hutspot. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan thuishulp bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Lijnden. Een regeling biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een maaltijdservice waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Lijnden maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.haarlemmermeer.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1175).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan