Maaltijdservice Westzaan

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westzaan voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Westzaan? Door middel van deze pagina vergelijkt u gemakkelijk verschillende organisaties die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,20 per persoon. Genieten van Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijdservice in Westzaan hebt u toegang tot verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteZaanstad
Netnummer075 (+3175)
Postcode1551
PrijsindicatieVanaf €5,66
Maaltijd suggestieHutspot met hachee

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Westzaan

Er zijn nogal wat maaltijdservices in Westzaan. Neem bijv. interessante bezorgers als Regiomeal en Budget meals. Maar ook lokaal ontwikkelen zich allerlei instanties en verswinkels. Iedere partij biedt een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u specifieke wensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Westzaan? Er kan meer dan u denkt! Opvallend veel thuismaaltijden voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westzaan. Perfect voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties beschikken over een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier koop men gelijk praktische of verse producten als desembrood rogge en achterham. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westzaan

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Westzaan? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop opties die mogelijk passen bij uw voorkeuren en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Flensjes met fruit of Lasagna bolognese. Onderstaand vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u heel voordelig de lekkerste maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR LinnenbankGuisweg 21544 AJZaandijk
Zorgcirkel – TorenerfPrins van Oranjestraat 11531 GAWormer
Keurslagerij TrompKrommenieërweg 241521 HKWormerveer
Slagerij GrootKaaikhof 251567 JPAssendelft
Wilgaerden – De SeniorWesterstraat 1751601 AGEnkhuizen
Herfstzon – WilgaerdenRomeinstraat 411601 AZEnkhuizen
Crea CateringDe Trompet 14c1601 MKEnkhuizen
BuurtzorgVijzelstraat 501601 NKEnkhuizen
Welwonen, voor wonen én welzijnRode Paard 51602 DGEnkhuizen
Eetcafé De Bonte VeerWielewaal 11602 PVEnkhuizen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Westzaan voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt heeft te maken met o.a. de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Ajam pangang, bami goreng kunt u al laten bezorgen vanaf €5,7.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Consommé, extra groenten en een toetje als Panna cotta als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Zaanstad. Praktische info treft u op www.zaanstad.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Tafeltje Dekje.

Stats & Facts

 • Provincie: Noord-Holland
 • Gemeente: Zaanstad
 • Regionummer: 075 (+3175)
 • Hoofdpostcode: 1551
 • Lokale wijk: Zaandam

Tips voor maaltijden

 • Appelpannenkoek
 • Minestronesoep
 • Champignonsoep
 • Gehakt in jus
 • Kip Andorra

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Westzaan regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor soort maaltijdservice in lijn is met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men wekelijks nog een bestelling doen. Meestal kan dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 25 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool en Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen. Hierdoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij gerechten maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. Bijvoorbeeld thuishulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Westzaan. Uw tegemoetkoming heeft als voordeel:

 • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Zaandam Zuid, Poelenburg, Pelders- en Hoornseveld, Rosmolenwijk, Kogerveldwijk, Zaandam Noord, Oude Haven, Zaandam West, Nieuw West, Oud Koog a/d Zaan, Westerkoog, Oud Zaandijk, Rooswijk, Wormerveer, Krommenie Oost, Krommenie West, Assendelft-Zuid, Assendelft-Noord, Westzaan.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een service waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Westzaan maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.zaanstad.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 1550, 1551).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan