Maaltijdservice Westknollendam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westknollendam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Westknollendam? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker treft u overzichtelijk diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €3,75 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Viergroentenstamppot, gehaktbal en Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijdservice in Westknollendam beschikt u over de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Holland
GemeenteZaanstad
Netnummer075 (+3175)
Postcode1525
PrijsindicatieVanaf €5,59
Maaltijd suggestieVispotje in botersaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Westknollendam

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de buurt van Westknollendam. We hebben het over grote bezorgers als Kantenklaarmaaltijden.nl en/of Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij prima leveranciers en slagerijen. Iedere service heeft weer een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kan u de organisaties snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren als onder andere kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Westknollendam? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden ze gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westknollendam. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende bestelt men snel de boodschappen zoals halfvolle yoghurt of koffiekoeken. Dikwijls zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westknollendam

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Westknollendam? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een service die zich focust op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit allerlei thuismaaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Shoarma met zuurkool of Stamppot prei met roomkaas. Hieronder tonen wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig voedzame maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen vast contract. Lees ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij TrompKrommenieërweg 241521 HKWormerveer
Restaurant van Evean in de LishofLisweg 2551511 XNOostzaan
Stichting Hulpdienst OostzaanDromerstraat 521511 CPOostzaan
Zorgcirkel – TorenerfPrins van Oranjestraat 11531 GAWormer
SPAR LinnenbankGuisweg 21544 AJZaandijk
Slagerij GrootKaaikhof 251567 JPAssendelft
Wilgaerden – De SeniorWesterstraat 1751601 AGEnkhuizen
Herfstzon – WilgaerdenRomeinstraat 411601 AZEnkhuizen
Crea CateringDe Trompet 14c1601 MKEnkhuizen
BuurtzorgVijzelstraat 501601 NKEnkhuizen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westknollendam voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,05.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Knoflookgarnalen is beschikbaar vanaf €6,9.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bietensoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Banaan ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Zaanstad. Overige informatie bekijkt u op www.zaanstad.nl. Lees ook verder over Gemalen maaltijden.

Stats & Facts

Maaltijden suggesties

 • Doperwtenpuree
 • Kipvink in jus
 • Kaaskroketjes
 • Appelcompote
 • Tomatensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Westknollendam regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor maaltijdservice in lijn is met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en maak een keuze. Controleer goed het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de services geven een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede services.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u supersnel opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De gerechten worden gemiddeld genomen geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Tortellini gevuld met kaas en Varkensvlees met appel in saus. Daardoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft assistentie bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Westknollendam. Zo’n voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Zaandam Zuid, Poelenburg, Pelders- en Hoornseveld, Rosmolenwijk, Kogerveldwijk, Zaandam Noord, Oude Haven, Zaandam West, Nieuw West, Oud Koog a/d Zaan, Westerkoog, Oud Zaandijk, Rooswijk, Wormerveer, Krommenie Oost, Krommenie West, Assendelft-Zuid, Assendelft-Noord, Westzaan.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Westknollendam maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.zaanstad.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 1525).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan